Valorant hile kullanmadığım halde HWID banı atıldı

Evet, maalesef haklısınız fakat içinde bulunduğum durum o kadar kötü bir durum ki. Bahsettiğiniz tarzda insanlar yüzünden haklılığıma gölge düşüyor.

Evet, inşallah.

Bize anlatmanız durumu değiştirmez. (Riot çalışanı yoksa ki olsa da değiştireceğini düşünmüyorum.) siz ticket atın. Sonucu merakla bekliyorum.

Herhangi bir crack uygulamayı veya internette reklamları çıkan 3. parti yazılımları hile olarak algılamış olabilir ama bence haklı bence oyunda 3. parti yazlım kullanmak hileye girer.

Herhangi bir crack uygulamayı veya internette reklamları çıkan 3. parti yazılımları hile olarak algılamış olabilir ama bence haklı bence oyunda 3. parti yazlım kullanmak hileye girer.
Tam olarak ne kastettiğinizi anlayamadım.

Bu arada ticketa bakılma süreci ortalama kaç gün sürebilir, bir bilgisi olan var mıdır?

Peki herhangi bir bug ya da kurallara aykırı bir taktik kullandınız mı eğer bunlardan hiçbiri değil ise ve gerçekten banın haksız yere atıldığını düşünüyorsan bilet atabilirsin :)
Bahsettiğiniz türden bir şey bile kullanmadım, bileti gönderdim en yakın sürede çözümlenir diye umuyorum. Forumda gezindiğim sırada başka konu başlıkları sahiplerinin de bir kısmı lehlerine çözümlenmiş inşallah bu yaşadığım durumu bende atlatır ve buraya iyi haberler vererek yazabilirim.

Ticket sonuçlandı, ban bir hata sonucu atılmış destek olan herkese, buradan da riot ekibine teşekkürlerimi ediyorum.

Açıldığı için hayırlı olsun öncelikle. Attığınız kayıtlara baktım da 1090 killin 880 tanesi headshot ile gelmiş. Gayet güzel bir istatistik. O kadar fazla hs attığınız için ve ezber peak filan atıyorsanız ondan dolayı ve çekememezlikten sürekli olarak raporlandıysanız ondan dolayı ban atmış olabilirler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı