Çözüldü Valorant HWID ban ne zaman kalkar?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Daniellvl

Decapat
Yer
Türkiye
Selamlar,

Ben 27–28 Mayıs 2025 tarihinde Valorant'tan HWID ban yedim. O dönem araştırdığımda bu banların genelde 3–4 ay sürdüğünü öğrendim.

Arada birkaç kere denedim ama hâlâ açılmamıştı. En son denememin üzerinden 1–2 ay geçti. Şimdi bu ayın 30'u gibi tekrar denemeyi düşünüyorum.

Hesaplamama göre:

• 3 ay 27–28 Ağustos'ta doldu.
  • 4 ay ise 27–28 Eylül'de doluyor.

Sizce bu ayın sonunda denediğimde açılmış olur mu? Yoksa uzatılmış olma ihtimali var mı? Daha önce bu banı yaşayan varsa, tecrübesini paylaşabilir mi?

Şimdiden teşekkür ederim.

Çözüm
İlk HWID ban 4 ay sürüyor. Ban, doğrudan kalkmıyor. Birkaç gün geçtikten sonra kalkıyor. Belirtilen tarihten birkaç gün sonra giriş yapmayı deneyin. Banınız kaldırılmamış olursa da Riot Games desteğe yazarsınız.
İlk HWID ban 4 ay sürüyor. Ban, doğrudan kalkmıyor. Birkaç gün geçtikten sonra kalkıyor. Belirtilen tarihten birkaç gün sonra giriş yapmayı deneyin. Banınız kaldırılmamış olursa da Riot Games desteğe yazarsınız.

Çözüm

Riot Games desteğe yazayım da ban yiyen hesaptan mı ticket açmam gerekiyor? yoksa herhangi bir hesaptan ticket mı açmalıyım ?

Zamanında hileden yemiştim, açılmadı 2 senedir.

Son düzenleyen: Moderatör:
@KökTürk, ikinci HWID ban sınırsız oluyor.
@Daniellvl, hesap bilgilerinizi unutmanıza yapabileceğim bir yardım yok maalesef.

Hesap bilgilerimi hatırladım, ticket açtım ve bana halihazırda uzaklaştırmamın bittiğini söylediler.

Yeni bir hesapla giriş yaptım ve oyunum açıldı, sorunsuz oynayabiliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…