Hocam açık açık söyleyeyim, gittim kendi yöntemlerimle PC'me spoof atarak HWID banımı kaldırdım. Fakat ortalama 1 ay sonra tekrardan yasaklama aldım. Yani bir süre sonra detect oluyorsunuz. Ve +1 ay daha beklemek zorunda kalıyorsunuz HWID yasağının kalkması için. İlk cihaz yasaklaması aldığınızda 120 gün alıyorsunuz yani 4 ay. Eğer bir şekilde oyuna giriş yapabilirseniz +1 ay daha uzuyor. Ve her şekilde bir süre sonra detect oluyorsun. 1 ay oynamak için 1 ay daha ekstradan beklemeye gerek yok gibi bence. Bana kalırsa en sağlıklısı yasağın kendiliğinden kalkmasını beklemek. Ben öyle yaptım. 4 ay yasaklama aldım 5 ay bekledim. Süre dolmaya yakın 20 gün kala falan ticket atarak sordum ne kadar kaldı diye, oyuna bir giriş yapmayı dene dediler, denedim girdim ve 5 aydır da sorunsuz oynuyorum. Erkenden kaldırdılar gibi bir şey herhalde. Yani tavsiyem oturup beklemenden yana dostum. Hiç kaldırma gibi işlere girme hem donanımındaki parçaların garanti kapsamından çıkmasına sebep oluyor, çünkü parçaların kimliğini değiştiriyorsun, hem de boşu boşuna 1 ay daha beklersin yakalanınca

gerek yok, oturup beklemek ve bu süre zarfında oyunu PC'den tamamen kaldırmak en güzeli. Varsa bilgisayarında kullandıysan bir hile kalıntılarını sil hatta format at. Ve oyunu yasaklama bitene kadar kurma bilgisayarına. Başka yoku yok maalesef. Vanguard eskisi gibi hafife alınacak bir sistem değil. Sistemi kandıramazsın.