Çözüldü Valorant HWID ban süresi nasıl öğrenilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

emirhan190367

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Ben 2 ay önce ban yedim Valorant'dan skin changer kullandığım için donanım banı uygulandı. Sorum şu ben bu banın ne zaman kalkacağını nasıl öğrenebilirim? Ticket atıp sordum 1 kere bot cevap verdi incelenecek falan dedi banıma itiraz ettim olarak algılandı. Sanırım öğrenmek için bir cümle ya da metin yazabilir misiniz?

Çözüm
Valorant'ın HWID banı ban yediğiniz andan itibaren 4 ay sürmektedir.
Riot destek botunun sitedeki mesajı:

1744145018298-png.2465645
Bu süre uzamış olabilir çünkü ban kaldırmak için bir şeyler denedim oyuna o hesaplarla hiç giremedim ama çok kurcaladım yani onu merak ediyorum.

Banınız henüz kalkmamış durumdayken o cihazla oyuna girmeye çalıştıysanız süre sıfırlanıyor. Yeni hesapla girmiş olsanız bile eğer girdiyseniz son girişinizden itibaren 120 gün beklemeniz gerekiyor.

Banınız henüz kalkmamış durumdayken o cihazla oyuna girmeye çalıştıysanız süre sıfırlanıyor. Yeni hesapla girmiş olsanız bile eğer girdiyseniz son girişinizden itibaren 120 gün beklemeniz gerekiyor.

Yani şöyle oldu hesap açıp girmeyi denedim ama hiç oyuna bağlanamadım donanım banı hata kodunu verdi oyuna giremedim yani süre uzar mı?

Yani şöyle oldu hesap açıp girmeyi denedim ama hiç oyuna bağlanamadım donanım banı hata kodunu verdi oyuna giremedim yani süre uzar mı?

Oyunu indirip girmeye çalıştıysanız sitede yazan bilgiye göre süre uzuyor.

Sanırım o dediği oyuna girip banı bir şekilde atlatırsan çünkü altta normal bir şekilde oyuna girmeyi denerseniz 151 hata kodu alacaksınız diyor bende bu hata kodunu alıyordum.

Yan hesaptı zaten ana hesabım duruyor.
istersen farklı cihazdan dene ana hesapta ban yedi kalıcı

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı