Valorant i5 650 işlemcide %100 kullanım

Pc Tamamen toplama knk 2. el olarak aldım zaten kendşm çalışarak eve bi tık turbox diyebiliriz .d

valorant açıkken arada bir alt + tab yapıp izledim 3.00 - 3.20 arasında gidip geldi sanırım pek bi zararı yok

ekran kartı : 55-60 boşta: 45

işlemciyi ölçmedim hiç afterburner den bakıp söylerim birazdan
İşlemcinin sıcaklığı çok önemli.

4 GB RAM ile drop yersiniz sadece işlemci yüzünden değil.
Tamamdır yakında + 4gb daha eklemeyi düşünüyorum teşekkürler
İşlemci R7 240'ı besler mi ondan şüpheliyim. Afterburner ile Benchmark yapıp sonuçlarını paylaşabilir misin?
Tabii ki hemen yapıp atıyorum
RAM ve işlemciden kaynaklı drop yiyorsunuz, ayrıca Valorant veya da farklı oyunlar oynarken işlemcinin %100 olması normal çünkü oyunlar sisteme yük bindirir.
Anladım, Teşekkürler
Markan Turbox mu acaba büyük ihtimalle turboxtur ama sormak istedim.
Sistem toplama dostum 2. el olarak ben kendim satın aldım işlemci bi tık turbox olabilir .d diğer donanımlar gayet normal herhangi biryerde de turbox yazmıyor

Tamamdır yakında + 4gb daha eklemeyi düşünüyorum teşekkürler

Tabii ki hemen yapıp atıyorum

Anladım, Teşekkürler

Sistem toplama dostum 2. el olarak ben kendim satın aldım işlemci bi tık turbox olabilir .d diğer donanımlar gayet normal herhangi biryerde de turbox yazmıyor
İşlemcinin soğutucusunu doğru taktığınızdan emin misiniz? Zaten darboğaz oluyor, %100'de çalışması normal bir durum.

İşlemcinin soğutucusunu doğru taktığınızdan emin misiniz? Zaten darboğaz oluyor, %100'de çalışması normal bir durum.
Evet Soğutucu gayet sağlam bir şekilde takılı ama işlemci sıcaklığı o kadar yüksek değil ki max 65 derece, ayrıca termal macunu da yeni değişti kaliteli bir macun aldım

Evet Soğutucu gayet sağlam bir şekilde takılı ama işlemci sıcaklığı o kadar yüksek değil ki max 65 derece, ayrıca termal macunu da yeni değişti kaliteli bir macun aldım
Ayarları en yükseğe çekin, darboğaz bir nebze azalır. Malesef işlemciniz ve kullandığınız RAM oyun için yetersiz.

Ayarları en yükseğe çekin, darboğaz bir nebze azalır. Malesef işlemciniz ve kullandığınız RAM oyun için yetersiz.
Anladım, Teşekkür ederim ilginiz için
Arkadaşlar MSİ Afterburner ile oyunu oynadım sürekli olarak sıcaklık değerlerini izledim GPU ya da CPU sıcaklıkları %53 ün üzerine çıkmadı hiç. İşlemci kullanımına gelirsek %55 ile %80 arasında gidip geldi ama alt + tab attığımda %95 - %100 oldu sanırım oyun arkada çalıştığı için zorlanıyordu pc oyun içi hiç %85 görmedim
İşlemci R7 240'ı besler mi ondan şüpheliyim. Afterburner ile Benchmark yapıp sonuçlarını paylaşabilir misin?
Buyrun Benchmark testi :

Oyun ana menüsünde:

1.png

Ajan Seçtikten sonraki oyun menüsü :

2.png

Oyun içi :

3.png

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı