Valorant için 7000 TL monitör önerisi

Bütçe
7000
Şimdi piyasaya baktım da maalesef ki AOC 24G2ZU çok zam yemiş. Bunun üzerine AOC 24G2ZE modeline baktım o da şu an haketmediği fiyatta ne yazık ki. 6500-7000 TL olsa düşünülebilirdi hala. Bu durumda benim de tavsiyem Samsung Odyssey G4 almanız çünkü aradaki fiyat farkı çok fazla.
Gerçekten değmez mi? Hani eğer AOC 24G2ZU al samsungtan çok daha iyi ghostingi bluru yok denecek kadar az diyorsanız onu da alabilirim eğer samsungla arasındaki fark kritikse.

Gerçekten değmez mi? Hani eğer AOC 24G2ZU al samsungtan çok daha iyi ghostingi bluru yok denecek kadar az diyorsanız onu da alabilirim eğer samsungla arasındaki fark kritikse.
Değmez. Odyssey G4'ün de renkleri iyi ancak 24G2ZU daha iyi aradaki tek fark bu. Odyssey G4 bu farkı hızıyla kapatıyor. Tepkime süresi olarak daha hızlı.

Arkadaşlar son bir defa daha emin olmak istedim. Samsung G4 240hz gerçekten alınır mı? İnternette göz yorduğu için satmak isteyenler var. Bir kez alayım tam alayım istiyorum. Pişman olmayacağım bir şey istiyorum.

..

Son düzenleme:
Hocam ben monitörü yaklaşık 2 aydır kullanıyorum. Bence en büyük sorunu ayakları onu da stant alarak çözdüm. North bayou uyuyor. Onun dışında benim eski monitörüm TN paneldi IPS'e geçince renkler bayağı garip geldi zamanla alıştım. Ghostingle hiç karşılaşmadım.

Hocam ben monitörü yaklaşık 2 aydır kullanıyorum. Bence en büyük sorunu ayakları onu da stant alarak çözdüm. North bayou uyuyor. Onun dışında benim eski monitörüm TN paneldi IPS'e geçince renkler bayağı garip geldi zamanla alıştım. Ghostingle hiç karşılaşmadım.
Ufo ghosting testte yakından bi fotoğraf çekip atman mümkün olur mu acaba? Ben de almakta karar vermek üzereyim de. Sana zahmet.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı