Valorant için önemli anları kayıt eden program önerisi

SteelSeries GG ile çok kullanışlı bir şekilde kaydedebilirsiniz.
İsterseniz kendi tuş atamanızla; ister otomatik olarak kayıt alabilirsiniz. Geriye dönük süre ayarlaması yapabilirsiniz.

Tavsiyem: Eğer diskte yer çoksa kaliteli kayıt seçin ve süre olarak 1 dakikadan uzun geriye dönük kayıt alın. Round süresini göze alınca 2 dakikanın yetmediği olabiliyor.

Diğer bir husus: Eğer bu programı kullanacaksanız ve otomatik kayıt almasını istiyorsanız oyun dili İngilizce olmalı. Türkçede otomatik kayıt desteği yok diye biliyorum.

İsterseniz kendi tuş atamanızla; ister otomatik olarak kayıt alabilirsiniz. Geriye dönük süre ayarlaması yapabilirsiniz.

Tavsiyem: Eğer diskte yer çoksa kaliteli kayıt seçin ve süre olarak 1 dakikadan uzun geriye dönük kayıt alın. Round süresini göze alınca 2 dakikanın yetmediği olabiliyor.

Diğer bir husus: Eğer bu programı kullanacaksanız ve otomatik kayıt almasını istiyorsanız oyun dili İngilizce olmalı. Türkçede otomatik kayıt desteği yok diye biliyorum.

Benim dilim Türkçe idi. Kayit aliyordu otomatik. İlk defa duyuyorum.

Bu program bir yandan arka plandaki sesleri de kaydeder mi, mesela Discorda'taki arkadaşlarımın sesini? Yoksa sadece oyun ekranını ve sesini mi yakalıyor?

Bu program bir yandan arka plandaki sesleri de kaydeder mi, mesela Discord'a'taki arkadaşlarımın sesini? Yoksa sadece oyun ekranını ve sesini mi yakalıyor?

Ben program üzerinden tekrarını izlediğimde Discord seslerini duyuyorum fakat dosyayı açıp izlediğimde Discord sesleri olmuyor. Büyük ihtimalle benim ses ayarlarımda sorun var. Tahminim istediğiniz seçeneği uygulayabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı