Valorant "İstanbul" sunucusu kitle berbat

Evet hocam mevzu bu. Bende Valorant oynayan toxic insanlar grubuna düşmemek için bıraktım bu oyunu zaten güzel bir oyun değil. Bunu yapın ve farklı oyunlar deneyin.

1 haftadır oynuyorum zaten farklı oyunlar. Online oyunları bıraktım rahatlama geldi.

GoW, RDR, Metro serisi, CoD serisi, Detroit gibi güzel hikayeli oyunlar oynayın. Ben Online oyunları bırakalı 1 hafta oluyor Ghost of Tsushima bitirdim müthiş oyun tavsiye ederim, TLOU 1'i bitirdim şu anda 2'ye başladım. Normalde aksiyon seven biriyim fakat TLOU oyunların sadece saf aksiyondan oluşmadığını gösterdi bana. Öneririm.

TLOU benim duyguyu sonuna kadar hissettiğim tek oyun sanırım.

Online hariç her oyun. Witcher 3, RDR2, TLOU serisi, metro serisi, Sekiro, Resident Evil serisi, Mafia serisi, beyond Two Souls, Dying Light vb oyunlar. Online her oyunda toxiclik var. Bu Riot oyunlarda çok daha fazla. İlla Online oynanacaksa Valorant, LoL vb oyunlardan uzak durmak lazım.
Teşekkürler hocam, deneyeceğim.

GoW, RDR, Metro serisi, CoD serisi, Detroit gibi güzel hikayeli oyunlar oynayın. Ben Online oyunları bırakalı 1 hafta oluyor Ghost of Tsushima bitirdim müthiş oyun tavsiye ederim, TLOU 1'i bitirdim şu anda 2'ye başladım. Normalde aksiyon seven biriyim fakat TLOU oyunların sadece saf aksiyondan oluşmadığını gösterdi bana. Öneririm.
Teşekkürler hocam.

5 senedir LoL'ü EUW'da oynuyorum bronzda da oynadım elmasta da oynadım kitle her rankta aynı LoL de Valorant'ta dahil rekabet diye bir şey yok ya soloq carry yapacaksın ya da zaman geçireceksin.

TLOU benim duyguyu sonuna kadar hissettiğim tek oyun sanırım.

Kesinlikle hocam. Özellikle 2. oyunun başını oynadım daha baştan koydu oyun. Oyunun sürekli kendini merak ettirmesi çok iyi ilk oyunda da böyleydi 2. oyunda da böyle.

Kesinlikle hocam. Özellikle 2. oyunun başını oynadım daha baştan koydu oyun. Oyunun sürekli kendini merak ettirmesi çok iyi ilk oyunda da böyleydi 2. oyunda da böyle.

Evet, ben uzun bir süredir keyif almıyordum oyunlardan. TLOU2 çıktığı zaman oynama fırsatım olmadı. Daha yeni başladım, ilk 15 dakika direk çekti beni zaten, başyapıt.

Merhaba,

Son zamanlarda İstanbul sunucusunda oynamaktayım, akıl sağlığı denen şey kalmadı.

12-13 yaşında ki çocukların aileleri evde değilken diğer oyuncuların ailevi, milli, dini değerlerimizi hiçe sayıp küfür yağdırması...

Ben artık reportlamaktan bıktım, fikirleriniz nedir?

Hocam CS oynayın orada küçük çocuklar yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı