Valorant "İstanbul" sunucusu kitle berbat

Konuyu açan kişi bu genel bir sorun dedi galiba kelimeleri anlayamıyorsunuz.

Hocam bence siz yanlış anladınız. Ve konu sahibi yanlış bir şey söylemedi. Gümüş eloda oynadım, Gold eloda oynadım, plat eloda oynadım, dia eloda oynadım, yücelik eloda oynadım ve troller her zaman geldi. Ve çoğunlukla yaşı küçük olanlar geliyordu. Küfür yemediğim değerim kalmadı. Dia elo biraz daha rahat ama Gold ve plat elo hiç çekilmiyor.

Merhaba,

Son zamanlarda İstanbul sunucusunda oynamaktayım, akıl sağlığı denen şey kalmadı.

12-13 yaşında ki çocukların aileleri evde değilken diğer oyuncuların ailevi, milli, dini değerlerimizi hiçe sayıp küfür yağdırması...

Ben artık reportlamaktan bıktım, fikirleriniz nedir?
İstanbulda oynayacagım zaman tamamen ses kapalı giriyorum hatta bazen tamamen yazıyıda kapatıyorum keyfime bakıyorum.

Merhaba,

Son zamanlarda İstanbul sunucusunda oynamaktayım, akıl sağlığı denen şey kalmadı.

12-13 yaşında ki çocukların aileleri evde değilken diğer oyuncuların ailevi, milli, dini değerlerimizi hiçe sayıp küfür yağdırması...

Sizin de yaşınız öyleyse oyun çok güzeldir, büyükseniz bırakmanın zamanı gelmiştir PC kötü değilse.

Sizin de yaşınız öyleyse oyun çok güzeldir, büyükseniz bırakmanın zamanı gelmiştir PC kötü değilse.
PC kötü değil 16 yaşımdan gün alıyorum fakat emin olun yaşıtlarımın çoğundan olgunum örneğin durduk yere veya herhangi bir sebeple olsun susturur geçerim sövmem ama maalesef bizim nesilin bazı çocukları biraz itici diyebilirim.

Merhaba,

Çözüm basit.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-05-08 100753.png
    Ekran görüntüsü 2025-05-08 100753.png
    4,3 MB · Görüntüleme: 26
Rekabetçi oyunların çoğunluğunda bu sıkıntı var, sadece Türk sunucularına özel değil ama tabii ki de bizimkiler daha da bir troll. Riot Games kitlesiyle kanser bir firma zaten, illa oynamak istiyorsanız arkadaşlarınızla birlikte yabancı sunucularda takılabilirsiniz.

Frankfurt ya da Paris'te oynayın ya da (daha iyisi) oyunu bırakın. 1200 saatimi bu oyuna gömdüm ve Silver 2 üstünü göremedim, yani rank atlamak için bile girilmemesi gereken bir oyun, zevk almaktan çok sinir stres oluyorsunuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı