Valorant "İstanbul" sunucusu kitle berbat

Ne oynuyorsunuz?

Online hariç her oyun. Witcher 3, RDR2, TLOU serisi, metro serisi, Sekiro, Resident Evil serisi, Mafia serisi, beyond Two Souls, Dying Light vb oyunlar. Online her oyunda toxiclik var. Bu Riot oyunlarda çok daha fazla. İlla Online oynanacaksa Valorant, LoL vb oyunlardan uzak durmak lazım.

Benim Valorant oynamam sorun ama benden büyüklerin ben küçüğüm diye beni zorbalaması küçük görülmem sorun değil yani?

Hocam bu kadar zorunuza gidiyorsa oynamayın bu kadar basit bu genel bir sorun evet onların sorunu yani bu kadar rahatsız iseniz bu genel sorunu tek başınıza çözemezsiniz.

Öneriniz var mı?

GoW, RDR, Metro serisi, CoD serisi, Detroit gibi güzel hikayeli oyunlar oynayın. Ben Online oyunları bırakalı 1 hafta oluyor Ghost of Tsushima bitirdim müthiş oyun tavsiye ederim, TLOU 1'i bitirdim şu anda 2'ye başladım. Normalde aksiyon seven biriyim fakat TLOU oyunların sadece saf aksiyondan oluşmadığını gösterdi bana. Öneririm.

Konuyu açan kişi bu genel bir sorun dedi galiba kelimeleri anlayamıyorsunuz.

Genel demek herkesi kapsamak demek mi? Çoğunluk toxic, oyun çoğunlukta rezil kitleye sahip olduğu için, "Genel kitlesi kötü" deniliyor.

Genel demek herkesi kapsamak demek mi? Çoğunluk toxic, oyun çoğunlukta rezil kitleye sahip olduğu için, "genel kitlesi kötü" deniliyor.

Evet hocam mevzu bu. Bende Valorant oynayan toxic insanlar grubuna düşmemek için bıraktım bu oyunu zaten güzel bir oyun değil. Bunu yapın ve farklı oyunlar deneyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı