Valorant ivme nasıl açılır?

Konu ile alakasız ama cidden merak ediyorum 0.16 veya 0.6 gibi Sensivity'lerde nasıl oynuyorsunuz.
Ben CS:GO'da 8.0 kullanıyorum, ivme olmadan saniyesine dönüyorum üstüne mini mouse hareketleri ile, biri aydınlatsa sevinirim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

böyle kanka.

Yeni bir üye olmanıza rağmen güzel bir yorum, bu konuyu incelediğimde mesajlarımın bazı falsoları olduğunu gördüm, muhtemelen "çoğu profesyonel oyuncu ivmeyle oynar" lafından sonra oldu. Evet sonuçta böyle, sadece gördüğüm çoğu oyuncu ve kendim de oyunların genelinde sabit hızla oynamayı mantıklı bulduğumuzdan bahsediyorum, yoksa isteyen istediğini denesin.

Evet doğru diyorsun.

O zaman saçma abi, o kolu ben 1 saat öyle oynatsam kas yaparım.
İnsanın kasları yırtılır.

Ben oynuyorum. Bana rahat geliyor. Sadece deathmatch oynarken 15-20 dakika sonra yoruluyor. Normal oyun içinde hiç yorulduğunu hatırlamıyorum. Düşük hassasiyet olunca çok yüksek kontrollü oluyor. Nokta atışı dönüş yapabiliyorum.

hahah xd. Komik çocuk bütün profesyonel oyuncular ivme açık mı oynuyormuş. Kulaktan dolma bilgiyle yazan sensin. Bakalım biliyor musun:
İvme nedir ne işe yarar, neyi karşılar?
usta kusura bakma da boş yapan sensin bunun kulaktan dolmayla alakası yok prof oyuncuların bi çoğu ivme kullanıyor ve adamların dediği şey 'sizin alıştığınız ayar en iyi ayardır' bunu bilemeyecek kadar cahil cahil konuşmuşsun yazmak istemediğim yazıyı yazdırdın ya bana helal olsun 2.si ivmenin faydası, eğer sens ayarın düşükse ivme bir anda çevirmeyle sensini arttırır, ve bunun ayrı bi rahatlığı var çok bilmiş gibi konuşana kadar kulaktan dolma bilgi diye teşhis koyana kadar çözüm bul yada boş yapma

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı