Valorant kaç yaş için uygun?

8 yaşında GTA oynamaya başlamıştım, şu an da sokaklara çıkıp arabayla milleti ezmediğim için Valorant gibi bir oyunun yaş kısıtlaması olması gerektiğini sanmıyorum. Bence oynayabilir bu yaşta.
Yalnız arkadaşlara katılıyorum ağzı bozulabilir çocuğun, tabii nasıl biri olduğuna bağlı ama bence hikaye tabanlı güzel oyunlar var onları oynasa daha iyi olur. Skyrim öneririm ben.
 
Bu yaşta böyle bir oyunun bataklığına sürüklenmesini doğru bulmuyorum. Daha eğitici veya hikaye tarzı oyunları oynamasını öneriyorum.

Bu tarz çocuklar genelde oyunda sürekli ölüp, büyük-küçük demeden fütursuzca küfür ediyor ve gerçekten insanı deli ediyor.
 
Herkes sallamış veya şahsi görüşünü söylemiş. Ancak kendisi PEGI 16 olarak işaretlenmiş bir oyun. Yani 16 yaş altına uygun değilmiş. Türkiye'de ise böyle bir derecelendirme yok.

Bana kalırsa 20 yaş üzerine uygun değil. :D
 
Valorant kaç yaş artı?
10 Yaşındaki kuzenim oynamak istiyor da.
Hocam bana güvenin oynamasın. Her maça girdiğinde küfür edenler olacak, sinir etmek isteyenler olacak. Ben 15 yaşındayım, bazen silesim geliyor oyunu, sonra sakinleşiyorum.
Ayrıca en az 3 maç sonra daha sizin bilmediğiniz küfürler öğrenirse şaşırmayın 😉
 
Karşı tarafın sesini duymamak için bir ayar varsa onu aktif hale getirin veya yabancı serverlerde ki konuşmaları anlamayacağı için o tür serverlere giriş yaptırın. Ailesinin yanında gezerken ellerinde balon tutan çocuklar, söz konusu oyunlarda ailevi değerlerin altını üstüne getirdiği için artık bende o şekilde yapıyorum.
 

Geri
Yukarı