Valorant karakter iadesi yapılır mı?

RunDanner

Hectopat
Daha fazla  
Valorant'a bayram harçlıklarımla VP yüklemiştim ama oyuna yani gelen Kingdom kredisi ile alacağıma yanlışlıkla VP ile aldım. Riot'a da ticket attım lakin biraz korkuyorum iadesi falan yok diye. VP ile alınmış karakter iadesi oluyor mu?

Valorant'a bayram harçlıklarımla VP yüklemiştim ama oyuna yani gelen Kingdom kredisi ile alacağıma yanlışlıkla VP ile aldım. Riot'a da ticket attım lakin biraz korkuyorum iadesi falan yok diye. VP ile alınmış karakter iadesi oluyor mu?
Hiç oynamadıysan o karakter ile belki.

Valorant'a bayram harçlıklarımla VP yüklemiştim ama oyuna yani gelen kingdom kredisi ile alacağıma yanlışlıkla VP ile aldım. Riot'a da ticket attım lakin biraz korkuyorum iadesi falan yok diye. VP ile alınmış karakter iadesi oluyor mu?

Hiç oynamayıp üstünden 2 haftadan fazla süre geçmediyse iade edebilirsin diye düşünüyorum.

Aynısını geçen gün yaşadım iade ettiler benimkini hiç oyuna girme o karakterle ben öyle yapmıştım.

Girsen de bir şey olmaz memnun kalmadığın için iade etmişsin gibi düşün çok vakit geçmeden iade et ama.

dostum selam, iade ettiler mi? aynı şey başıma geldi az önce hepte lanet olası bot geliyor.

Selam dostum, aynısı başıma geldi ticket attım fakat biraz sinirim bozuldu. İade ederler mi bilmiyorum. Seninkini iade ettiler mi? Nasıl bir geri dönüş yaptılar?

Aynı şeyi 2 defa yazmışım yahu, unutkanlık zor.

Dostum selam, iade ettiler mi? Aynı şey başıma geldi az önce hep de lanet olası bot geliyor.

Selam dostum, aynısı başıma geldi ticket attım fakat biraz sinirim bozuldu. İade ederler mi bilmiyorum. Seninkini iade ettiler mi? Nasıl bir geri dönüş yaptılar?

Aynı şeyi 2 defa yazmışım yahu, unutkanlık zor.

Kanka bana destekten yazdıklarına göre maça girmemen gerekiyor onu yapınca

Kanka hatta aramızda geçen diyalogların ekran görüntüleri de bunlar

Dosya Ekleri

• imagedsadas2.png
    imagedsadas2.png
    106,6 KB · Görüntüleme: 416
  • imagesdas.png
    imagesdas.png
    75,2 KB · Görüntüleme: 371
Son düzenleme:
Aynısı başıma geldi. Yanlışlıkla Deadlocku açtım ancak zaten bende XBox Game Pass ile açıktı ve oynuyordum. Yeni gelen arayüzün saçmalığı nedeniyle yanlışlıkla almış oldum, insan bir emin misiniz diye uyarı diyaloğu gösterir...
Neyse karakteri XBox Pass ile oynama hakkına sahip olsam da o andan itibaren hiç oyuna görmedim. Tickete ilk gelen bot cevabından sonra cevap veren arkadaş, karakteri kullanmış olduğum için iade yapamayacağını söyledi, sinirlerim bozuldu ama sakin kalıp, cevabını gözden geçirmesini, karakteri XBox ile oynadığımı, VP ile aldıktan sonra hiç oynamadığımı bir kez daha belirttim. Sonrasında başka bir temsilci gelip, killjoy edası ile yaptığı inceleme sonucunda haklı olduğuma kanaat getirip iadeyi yaptı.

Tuvketlera gelen ilk cevabın bot olmasını anlarım ama destek yetkililerinin eksik inceleme ile hata yapmalarını anlamıyorum. İşlerini daha özenli yapmaları gerekiyor. Sonunda sorunum çözülmüş olsa da, başkalarından da gördüğüm üzere bir çok sorunun çözümü için olumsuz manada oyuncuyu çok yıpratıyorlar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı