Valorant hakkında bilgim yok ama CS gibi bir pazar yok sanırsam o yüzden bence gerek yok. Ama siz bilirsiniz.Bugün mağazamda Karaborsa Kelebek vardı almak ne kadar mantıklı? Kelebek bıçakları çok severim ama oyun içi bıçak almak mantıklı mı? Sizin fikriniz nedir?
Kendi paran değilse alabilirsin. Kendi paransa hayır. Çalışıp maaşını oyuna yatırmak mantıksız. Harçlıklarınızla alabilirsiniz. Ama bir işte çalışıp yatırman benim görüşüm olarak mantıksız. Aile parasıysa yatırabilirsiniz sorun olacağını sanmam.Bugün mağazamda Karaborsa Kelebek vardı almak ne kadar mantıklı? Kelebek bıçakları çok severim ama oyun içi bıçak almak mantıklı mı? Sizin fikriniz nedir?
Kendi paran değilse alabilirsin. Kendi paransa hayır. Çalışıp maaşını oyuna yatırmak mantıksız. Harçlıklarınızla alabilirsiniz. Ama bir işte çalışıp yatırman benim görüşüm olarak mantıksız. Aile parasıysa yatırabilirsiniz sorun olacağını sanmam.
Neden mantıksız ki.
Bence de sürekli yatırırsa bağımlı bile olabilir.Dostum Valorant'a 7K yatırmış olarak söylüyorum cidden çok pişmanım o paralara adamakıllı şeyler almak varken gidip Valorant'a yatırmak saçma pazar sistemi olan bir oyuna para yatırırsan oyunu bıraktığında skinlerini satarsın para elde edersin ama Valorant'ta öyle bir şey yok
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.