Valorant kötü bir oyundur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

PepeFaruk

Hectopat
Daha fazla  
Gerçekten Riot Games yöneticilerini tebrik ediyorum. Geliştiricilerde hiçbir sıkıntı yok. Ama o kadar güzel yöneticileri var ki özgün oyun yapmaktan aciz. Onu geçtim yaptığı çakmayı oynanabilir dahi yapmıyorlar.

Hoş onlar hiç mekaniği takmaz ki. Çünkü parayı mekanik değil skin getiriyor değil mi? Önümde adam varken ben öldüm ne fark eder biz skin geliştirelim.

Koşarak vurmayı düzeltmek mi ne gerek var yeni set getirelim ve en güzeli de bu eleştirileri açık olarak yazıp oyunun ne halt olduğunu herkese gösteremiyoruz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben Valorant oynayan biri değilim, arkadaşlar çağırsa bile oynamam orası ayrı ancak.
Bu ücretsiz bir oyun, ister oynarsın ister oynamazsın, kimse oynamak için para istemiyor senden, bu tarz bir eleştiriyi saçma buluyorum.
Oyun ücretsiz parayı nereden kazancaktı geliştirici? Kozmetik satarak kazanacak işte.

Valorant için sıkıntılar keşke bu olsa... Hatta tüm Riot Vanguard kullanan oyunları için de. Çekirdek düzeyinde anti-cheat kullanıyor olmaları bile Riot'un sitesine bile girmemem için yeterli bir sebep.

Bazıları görüşüme karşı çıkabilir ama başlığı düzelteyim:
Rekabetçi kötü bir oyun tipidir. Hikayeli oyunlar varken rekabetçi de nedir ya anlayamıyorum. Tek bir oyuna binlerce para yatıranlar var hele de. O parayı illa oyuna harcayacaksan çeşitli hikayeli oyunlar alabilir hem zamanını çok fazla kaybetmeyip hem de daha güzel oyunlar oynayabilirsin. Şuana kadar yalnızca şuana kadar arkadaşlarımla birkaç el CS oynadım bi de arada bi minecraft sonoyuncuda the bridge oynuyorum o kadar. Ben kesinlikle hikayeli oyun tarafındayım, rekabetçi oyunlara hayatını adıyanlar çok saçma geliyor.

Ben Valorant oynayan biri değilim, arkadaşlar çağırsa bile oynamam orası ayrı ancak.
Bu ücretsiz bir oyun, ister oynarsın ister oynamazsın, kimse oynamak için para istemiyor senden, bu tarz bir eleştiriyi saçma buluyorum.

Hocam oyun ücret talep etmiyor diye dokunulmaz değil. Bu tarz oyunların mantığı zaten budur. Oyunu ister oynar ister oynamazsın mantığı yaparsak koca bir sektörü çöp etmiş oluruz. Oyun ücretsiz olsa da Riot Games bu oyundan para kazanıyor ancak mekanik namına hiçbir düzeltme yapmıyorlar.

Hocam oyun ücret talep etmiyor diye dokunulmaz değil. Bu tarz oyunların mantığı zaten budur. Oyunu ister oynar ister oynamazsın mantığı yaparsak koca bir sektörü çöp etmiş oluruz. Oyun ücretsiz olsa da Riot Games bu oyundan para kazanıyor ancak mekanik namına hiçbir düzeltme yapmıyorlar.
Oyunun mekaniklerinde ne var tam olarak? Çok rahatsızsanız Riot Games'te çalışmaya başlayıp iyi bir konuma gelip değiştirebilirsiniz.

Takım primat gelmediği sürece gayet eğlenceli bu arada. CS:GO kendini saçma sapan bir şeye dönüştürmeseydi onu tercih ederdim. Veya ikisini birden oynardım. Ama şu an maalesef ki Valorant CS2'den daha oynanılabilir bir oyun bana göre.

CS'nin tadını başka ya.

Aynı durum CS içinde geçerli.
-Oyunda çok hile var. Bunu düzeltin.
Valve: Evet, yeni skin çıkartıyoruz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı