Anlık tüm Riot Games ekibi;
Zaten o yüzden oyun bu halde hocam
Anlık tüm Riot Games ekibi;
Hikayeli oyun da bir başkasına sıkıcı gelebilir, senin ya da bir başkası gibi hikayeli oyuna para yatıracağına sevdiği bir oyuna yatırmak istiyordur. Sevip sevmezsin o senin görüşün.Bazıları görüşüme karşı çıkabilir ama başlığı düzelteyim:
Rekabetçi kötü bir oyun tipidir. Hikayeli oyunlar varken rekabetçi de nedir ya anlayamıyorum. Tek bir oyuna binlerce para yatıranlar var hele de. O parayı illa oyuna harcayacaksan çeşitli hikayeli oyunlar alabilir hem zamanını çok fazla kaybetmeyip hem de daha güzel oyunlar oynayabilirsin. Şuana kadar yalnızca şuana kadar arkadaşlarımla birkaç el CS oynadım bi de arada bi minecraft sonoyuncuda the bridge oynuyorum o kadar. Ben kesinlikle hikayeli oyun tarafındayım, rekabetçi oyunlara hayatını adıyanlar çok saçma geliyor.
Aynı durum CS içinde geçerli.
-Oyunda çok hile var. Bunu düzeltin.
Valve: Evet, yeni skin çıkartıyoruz.
7/24 arkada Vanguard açık ve bütün izinleri mecbur veriyoruz. Zaten Çin kökenli bir firma, kişisel bilgilerimizi kullanmadığı ne malum ? Sırf bu yüzden artıkBazıları görüşüme karşı çıkabilir ama başlığı düzelteyim:
Rekabetçi kötü bir oyun tipidir. Hikayeli oyunlar varken rekabetçi de nedir ya anlayamıyorum. Tek bir oyuna binlerce para yatıranlar var hele de. O parayı illa oyuna harcayacaksan çeşitli hikayeli oyunlar alabilir hem zamanını çok fazla kaybetmeyip hem de daha güzel oyunlar oynayabilirsin. Şuana kadar yalnızca şuana kadar arkadaşlarımla birkaç el CS oynadım bi de arada bi minecraft sonoyuncuda the bridge oynuyorum o kadar. Ben kesinlikle hikayeli oyun tarafındayım, rekabetçi oyunlara hayatını adıyanlar çok saçma geliyor.
Klasik rekabetçi oyun mantığı ama cs'nin iyi tarafı eleştiriler halka açık yayınlanıyor. Oyun rezalet olursa çoğunlukla olumsuz ibaresini görmek bence kesinlikle ihtiyaç.Aynı durum CS içinde geçerli.
-Oyunda çok hile var. Bunu düzeltin.
Valve: Evet, yeni skin çıkartıyoruz.
Değil. CS GO varken belki öyleydi. Şuan malesef değil. Patternlar ya değişmiş ya da değişmiş gibi hissettiriyor. Silver 1'de bile girsen saçma sapan vuran adamlar gelip eziyor. Eski oyuncuları oyundan soğutmak dışında bir katkısı olmadı CS2'nin. Güzelim oyunu bozdular güzel haritaların yarısı yok üşengeç bir şirket oldukları için.CS'nin tadını başka ya.
Ben Valorant oynayan biri değilim, arkadaşlar çağırsa bile oynamam orası ayrı ancak.
Bu ücretsiz bir oyun, ister oynarsın ister oynamazsın, kimse oynamak için para istemiyor senden, bu tarz bir eleştiriyi saçma buluyorum.
Oyun ücretsiz parayı nereden kazanacaktı geliştirici? Kozmetik satarak kazanacak işte.
Zevkler tartışılmaz, tamam da bence tek bir oyuna binlerce lira yatırmak çok saçma sadece görüşümü bildirdim. Yakşaşık 11 bin TL yatıranları tanıyorum ve hiçbir sosyal çevreleri yok neredeyse. Ne zaman arasam oyunda gerçekten acınası geliyor, bilemiyorum herkes aynı değil sonuçta dedigin gibi.Hikayeli oyun da bir başkasına sıkıcı gelebilir, senin ya da bir başkası gibi hikayeli oyuna para yatıracağına sevdiği bir oyuna yatırmak istiyordur. Sevip sevmezsin o senin görüşün.
Oyuna mekanik eklerlerse sorunu bulabiliriz. Silahımın kutu üstünde kalmasına rağmen kutuya sıkması, önümde adam varken benim ölmem örnek olur. Ayrıca ben Riot Gameste çalışacak bir duruma gelmem. Ben eleştirimi yapıyorum ve geliştiricilere laf söylemiyorum. Sorun geliştiricileri kullanmayan yöneticilerde.Oyunun mekaniklerinde ne var tam olarak? Çok rahatsızsanız Riot Games'te çalışmaya başlayıp iyi bir konuma gelip değiştirebilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.