Valorant küfürden HWID ban yedim

Ben elmas elo da iken bırakmıştım oyunu. Support thresh oynuyorum, dünya thresh sıralamasına girmiştim geçen sezonlarda adam master elo ben elmas 1'im 2 maç sonra ben de master'a çıkıcam adam smurf kastığı için "tr oyuncuları çok leşsiniz" deyip afk bırakmıştı. Bunu diyen şahıs da 1/6/0 oyunu götürüyordu. Fark yok. Türkler her oyun serverında aynı. Değişen bir şey olursa haber edin tekrar başlarım.
Sakın gelmeyin önereceğim son TR serverli oyun LoL kesinlikle 2 iq velet dolu.
 
O kadar tilt oldum ki genel chatte oyuna ve oyunun TR se

Riot mu küfüre geçit vermiyormuş ? Güldürmeyin. Açtığım konuyu okuyun isterseniz. Toxic kitleden oyunda ilerlenmiyor o kadar geniş mezhepliler ki o birinin annesine diğeri sülalesine sövüp hiçbir şey yokmuş gibi davranıyorla ortada ban felan yok
 
Küfürden en fazla chat banı yiyiliyor, ben en az 30-40 kere chat banı yedim (sonra akıllandım) hala banlanmadım. Sen başka bir şey yapmış olabilir misin? HWID 90 gün sonra kalkıyor.

Edit: Küfürden 160 saat rekabetçi banı + 1 hafta chat banı yedim burada söylediklerimi geri alıyorum.
 
Türklerin olduğu hiçbir sunucuda oyun oynanmamasının sebebi, çoğunun aşırı toksik ve küfürbaz insanlar olması. Siz de hak ettiğinizi bulmuşsunuz. Ban muhtemelen 1 aydır, belki hareketlerinizi gözden geçirirsiniz.

Kendi adına konuş sen Türk olsan türkleri karalama yoluna girmezsin.
 
Normal. Ne zaman açılacağını desteğe sor. Keşke bütün toksikler perma yese de ben de kanser olmasam. Yüksek ihtimal 1 ay falandır. Bu arada aynı cihazdan tekrar girmeyi denemeyin sonra yine konu açarsınız.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı