Valorant mı CS:GO mu?

CS:GO'da ki o ZINK sesi oynatmaya yeterli.

CS:GO'daki o zınk sesi oynatmaya yeterli.

Evet o çok iyi hissettiriyor. Valorant'ta sinir bozucu şeylerden biriyse küçük çocuklar.
Sürekli yanlış info veriyorlar. Geçen R6 denedim sanırım CS:GO'yu sevdiğim için oyun.
Çok kötü geldi. Sanırım Bu da strateji gerektirdiği için normalce koşarken öldüm neden? Çünk adam ses kastığı için ve dronlarla gördüğü için duvardan sıkıp öldüm sinir oldum oyundan çıktım. Valorant'ta ise 2-3 kill almışım akıyom. Raze bombasını attı öldüm. Ama CS:GO basit olduğu için güzel oluyor. Vuruş hissini de söylemiyom zaten. Kuşkusuz CS:GO.
peki apex legends nasıl bir oyun?

Signuture detecting ile çalışan bir AC seni sonradan banlıcak zaten.

Çoğu zaten CS:GO'yu kopyalayıp çıkıyor ana kaynak "asla" batmaz ama ek olan çıkan kopya oyunlar kesinlikle bir/uzun/kısa süre sonra batar Valorant çıkacağında aşırı tutacak gibi söylemler çıktı Twitch'de her Allah'ın kulu falan oynuyordu şimdi pek göremiyorum. Ve oyunu oynadım yaklaşık 1 ay kadar ve genellikle maçın yarısında sıkılıyorum zaten FPS oyunlarında ulti ile yok tavana uçayım "Zula" gibi tek bomba atayım ama 10 kere patlasın falan olmaz bence ya hiçç.

CS:GO değil de ben oyunu overwatcha benzetiyorum :/
ZULA varken bunları oynayan adam gerçek bir GAMER değildir.
ironic

Galiba oyunu demir eloda deneyimledin. CS'de Silver ne ise Valorant'da da demir o. Elmas/ ölümsüz ranklarına gelince oyun zekası olan ve aimi üst düzeyde olan oyuncularla oynuyorsun. Ayrıca FPS oyunlarında ne tür skinlerin olması gerektiği ile ilgili bir anayasa da görmedim.

Sırf skiller için başlamıyorum Valorant'a bana alışması çok zor geliyor farklı karakterler farklı skiller.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…