Emrh10 Decapat Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 7 16 Mayıs 2021 #1 Valorant mouse klavye modeme ban atıyor mu?
VioraLotus Picopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 236 Çözümler 1 Yer istanbul Eyüp Sultan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Motorlu araçlar teklonojisi teknisiyen. 16 Mayıs 2021 #2 Emrh10 dedi: Valorant mouse klavye modeme ban atıyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır. Atarsa da destek ekibine bildir. Artı 0 Eksi
Emrh10 dedi: Valorant mouse klavye modeme ban atıyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır. Atarsa da destek ekibine bildir.
AXCHNEER Megapat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 7.404 Makaleler 2 Çözümler 64 16 Mayıs 2021 #3 Sadece anakarta atıyor. Artı 1 Eksi
körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.727 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 16 Mayıs 2021 #4 Ekran kartı, HDD ve anakart gibi bileşenlere atıldığını (çoğunlukla anakart galiba) biliyorum ama ekipmanlara atılmıyor. Artı 1 Eksi
Ekran kartı, HDD ve anakart gibi bileşenlere atıldığını (çoğunlukla anakart galiba) biliyorum ama ekipmanlara atılmıyor.
EmirGkts Hectopat Katılım 6 Ocak 2020 Mesajlar 863 Çözümler 5 Yer Başkent Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2021 #5 HWID HDD de depolanır donanım değiştirip HDD'ye format çakarsanız sorun düzelir diye tahmin ediyorum. Artı 0 Eksi
HWID HDD de depolanır donanım değiştirip HDD'ye format çakarsanız sorun düzelir diye tahmin ediyorum.
berkayx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 1.506 Çözümler 18 16 Mayıs 2021 #6 HDD'ye ve anakarta atılır. Artı 0 Eksi
Sam Bridges Hectopat Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 732 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2021 #7 Ban sebebi hile ise ve haklı bir ban ise umarım kasa fanlarına, klimaya, ekmek kızartma makinesine bile ban atarlar. Artı 0 Eksi
Ban sebebi hile ise ve haklı bir ban ise umarım kasa fanlarına, klimaya, ekmek kızartma makinesine bile ban atarlar.
KS KS Emrh10 Decapat Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 7 16 Mayıs 2021 #8 Sam Bridges dedi: Ban sebebi hile ise ve haklı bir ban ise umarım kasa fanlarına, klimaya, ekmek kızartma makinesine bile ban atarlar. Genişletmek için tıkla... Ciddi ciddi okuyodum eqweqweq ama neden ban yediğimi bende bilmiyorum Artı -2 Eksi
Sam Bridges dedi: Ban sebebi hile ise ve haklı bir ban ise umarım kasa fanlarına, klimaya, ekmek kızartma makinesine bile ban atarlar. Genişletmek için tıkla... Ciddi ciddi okuyodum eqweqweq ama neden ban yediğimi bende bilmiyorum
AXCHNEER Megapat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 7.404 Makaleler 2 Çözümler 64 16 Mayıs 2021 #9 Emrh10 dedi: Ciddi ciddi okuyordum. Ama neden ban yediğimi bende bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Desteğe yazın. Artı 0 Eksi
Emrh10 dedi: Ciddi ciddi okuyordum. Ama neden ban yediğimi bende bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Desteğe yazın.
KS KS Emrh10 Decapat Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 7 16 Mayıs 2021 #10 AXCHNEER dedi: Desteğe yazın. Genişletmek için tıkla... Ben banı 2 ay önce yedim sonra hemen bilet falan oluşturdum 8 Haziran'da banın kalkacağını söylediler. Ben zaten yeni bir PC alacağım ama forumda Valorant HWID konularına bakarken gerçekten kasa fanlarına bile ban attıldığını söylüyorlardı. Artı 0 Eksi
AXCHNEER dedi: Desteğe yazın. Genişletmek için tıkla... Ben banı 2 ay önce yedim sonra hemen bilet falan oluşturdum 8 Haziran'da banın kalkacağını söylediler. Ben zaten yeni bir PC alacağım ama forumda Valorant HWID konularına bakarken gerçekten kasa fanlarına bile ban attıldığını söylüyorlardı.