Emrh10 Decapat Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 7 16 Mayıs 2021 #1 Valorant mouse klavye modeme ban atıyor mu?
AXCHNEER Megapat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 7.404 Makaleler 2 Çözümler 64 16 Mayıs 2021 #11 Emrh10 dedi: Ben banı 2 ay önce yedim sonra hemen bilet falan oluşturdum 8 Haziran'da banın kalkacağını söylediler. Ben zaten yeni bir PC alacağım ama forumda Valorant HWID konularına bakarken gerçekten kasa fanlarına bile ban attıldığını söylüyorlardı. Genişletmek için tıkla... Kasa fanı ironi hocam korkmayın. 8 Hazirana kadar bekleyin o zaman. Artı 0 Eksi
Emrh10 dedi: Ben banı 2 ay önce yedim sonra hemen bilet falan oluşturdum 8 Haziran'da banın kalkacağını söylediler. Ben zaten yeni bir PC alacağım ama forumda Valorant HWID konularına bakarken gerçekten kasa fanlarına bile ban attıldığını söylüyorlardı. Genişletmek için tıkla... Kasa fanı ironi hocam korkmayın. 8 Hazirana kadar bekleyin o zaman.
KS KS Emrh10 Decapat Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 7 16 Mayıs 2021 #12 AXCHNEER dedi: Kasa fanı ironi hocam korkmayın. 8 Hazirana kadar bekleyin o zaman. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Bahsettiğim konu:Valorant HWID ban hakkında bilgilendirme AXCHNEER dedi: Kasa fanı ironi hocam korkmayın. 8 Hazirana kadar bekleyin o zaman. Genişletmek için tıkla... Konu uzadı ama kafam takıldı böyle pek de bilmiyorum böyle şeyleri benim mouse Rival 3 mouse fark ediyor mu? Son düzenleme: 16 Mayıs 2021 Artı 0 Eksi
AXCHNEER dedi: Kasa fanı ironi hocam korkmayın. 8 Hazirana kadar bekleyin o zaman. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Bahsettiğim konu:Valorant HWID ban hakkında bilgilendirme AXCHNEER dedi: Kasa fanı ironi hocam korkmayın. 8 Hazirana kadar bekleyin o zaman. Genişletmek için tıkla... Konu uzadı ama kafam takıldı böyle pek de bilmiyorum böyle şeyleri benim mouse Rival 3 mouse fark ediyor mu?
AXCHNEER Megapat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 7.404 Makaleler 2 Çözümler 64 16 Mayıs 2021 #13 Emrh10 dedi: Konu uzadı ama kafam takıldı böyle pek de bilmiyorum böyle şeyleri benim mouse Rival 3 mouse fark ediyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır. Artı 0 Eksi
Emrh10 dedi: Konu uzadı ama kafam takıldı böyle pek de bilmiyorum böyle şeyleri benim mouse Rival 3 mouse fark ediyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır.
KS KS Emrh10 Decapat Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 7 16 Mayıs 2021 #14 AXCHNEER dedi: Hayır. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Artı 0 Eksi
D Descrist1 Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2021 #15 Emrh10 dedi: Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... modeme veya ıp ban atılıyor mu bilgisayar değiştikten sonra aynı internetle girdin sıkıntı olmadı değil mi Artı 0 Eksi
Emrh10 dedi: Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... modeme veya ıp ban atılıyor mu bilgisayar değiştikten sonra aynı internetle girdin sıkıntı olmadı değil mi