İlk kez oynayacaksan 5 yaşındaki çocuklar vs. gelir takımına zaten, onlarda bilmiyor fazla kasmaya gerek yok gir oyna.Hiçbir şey bilmiyorum, side mid filan ne demek bilmiyorum, yani en ufak bilgim yok biri açıklayabilir mi?
İlk kez oynayacaksan 5 yaşındaki çocuklar vs. gelir takımına zaten, onlarda bilmiyor fazla kasmaya gerek yok gir oyna.
Dostum yerinde olsam Valorant başlamam neden dersen çok troll var ve alışması birazcık zor bir oyun çoluk çocuk fazla senin oyundan soğuturlar 1 senedir saldım oyunu inan kafam çok rahat.
Dostum yerinde olsam Valorant başlamam neden dersen çok troll var ve alışması birazcık zor bir oyun çoluk çocuk fazla senin oyundan soğuturlar 1 senedir saldım oyunu inan kafam çok rahat.
Hiçbir şey bilmiyorum, side mid filan ne demek bilmiyorum, yani en ufak bilgim yok biri açıklayabilir mi?
Oynanır mı oynanmaz mı diye sormamış nasıl oynanılır diye sormuş konu sahibi.
YouTube'da kısa bilgiler veren videolar olacaktır onları izleyerek az çok öğrenebilirsiniz.
Hiçbir şey bilmiyorum, side mid filan ne demek bilmiyorum, yani en ufak bilgim yok biri açıklayabilir mi?
Side bomba kurulan alanların ismi, A, B, C diye belirtilen. (A side, B side gibi.)Hiçbir şey bilmiyorum, side mid filan ne demek bilmiyorum, yani en ufak bilgim yok biri açıklayabilir mi?
Arkadaşlarla derecesiz gireceksen, yerleri çok fazla bilmenize gerek yoktur. Bende zaten bazı haritalarda gerekli yerleri biliyorum.Yok arkadaş var onunla girceğiz
Hocam takım sesizde arkadaşlarla oynayacağım
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.