Valorant nasıl oynanır?

Tixky

Centipat
Daha fazla  
Hiçbir şey bilmiyorum, side mid filan ne demek bilmiyorum, yani en ufak bilgim yok biri açıklayabilir mi?

Dostum yerinde olsam Valorant başlamam neden dersen çok troll var ve alışması birazcık zor bir oyun çoluk çocuk fazla senin oyundan soğuturlar 1 senedir saldım oyunu inan kafam çok rahat.

İlk kez oynayacaksan 5 yaşındaki çocuklar vs. gelir takımına zaten, onlarda bilmiyor fazla kasmaya gerek yok gir oyna.

Yok arkadaş var onunla girceğiz

Dostum yerinde olsam Valorant başlamam neden dersen çok troll var ve alışması birazcık zor bir oyun çoluk çocuk fazla senin oyundan soğuturlar 1 senedir saldım oyunu inan kafam çok rahat.

Hocam takım sesizde arkadaşlarla oynayacağım

Oynanır mı oynanmaz mı diye sormamış nasıl oynanılır diye sormuş konu sahibi.

Hiçbir şey bilmiyorum, side mid filan ne demek bilmiyorum, yani en ufak bilgim yok biri açıklayabilir mi?

YouTube'da kısa bilgiler veren videolar olacaktır onları izleyerek az çok öğrenebilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

6:37'yi açarsanız nasıl oynandığının özetini görürsünüz hocam.
Çünkü gerçekten böyle bir olayı yok düz FPS oyunu.

Side bomba kurulan alanların ismi, A, B, C diye belirtilen. (A side, B side gibi.)
Long haritadaki uzun koridora verilen isim.
Short kısa koridorlara
Connector bağlantı noktalarına
Mid orta koridora
Haven balkon gibi yerlere

Bu tarz info ve açıklamaları internette daha kolay bulabilirsiniz, özellikler map'e göre infoları o map ismiyle aratarak daha iyi bulursunuz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı