Valorant neden HWID yerine delay ban atıldı?

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Crackli GTA 5 yüzünden Valorant'tan HWID ban yedim. Ama beni. Yediğim HWID ban direkt oyuna girmeme engel olmuyor. Oyuna giriyorum 1 2 el oynadıktan sonra oyundan atıyor. Normalde HWID ban yediğimde hiç girememek lazım değil mi? Ben neden girip girip ban yiyorum. Ticked attim ve 3 ay zaman verdiler. Benim banim 3 ay sonra kesin kalkar mi şimdiden çok teşekkürler dostlarım kardeşlerim.

Merhaba arkadaşlar. Crackli GTA 5 yüzünden Valorant'tan HWID ban yedim. Ama beni. Yediğim HWID ban direkt oyuna girmeme engel olmuyor. Oyuna giriyorum 1 2 el oynadıktan sonra oyundan atıyor. Normalde HWID ban yediğimde hiç girememek lazım değil mi? Ben neden girip girip ban yiyorum. Ticked attim ve 3 ay zaman verdiler. Benim banim 3 ay sonra kesin kalkar mi şimdiden çok teşekkürler dostlarım kardeşlerim.
Sitelerinde şu tarz bi uyarı var.
-Oyuna girebiliyorsanız bile bu ban durumunu yeniler. Bu yüzden oyuna girmeye çalışmayın.

Orijinal GTA V'i iki kere aldım biri Epic Games sağ olsun beleşti. Yine de boyutu 30 GB civarlarında diye kırılmış sürümünü kullanıyorum. Valorant'tan bu yüzden ne uyarı aldım ne ban falan attılar. Senin ban sebebi başka bir şey olabilir mi?
(PS3'ede aldığımı sayarsak üç kere almışım. Platform başına aynı oyun tekrar tekrar satılırmı, ya ayıp.)

Crackli GTA 5 yüzünden Valorant'tan HWID ban yedim.

İlk önce böyle bir dünya yok, muhtemelen hile açmışsın ve sonucunda ban yemişsin.(savunma yapmanıza gerek yok, bir hata olarak banlandıysanız Riot zaten banı kaldırıyor.)

Normalde HWID ban yediğimde hiç girememek lazım değil mi? Ben neden girip girip ban yiyorum.

Delay ban diye bir şey yok. HWID ban yemişsiniz. 3 ay sonra tekrar girebileceksiniz.

İlk önce böyle bir dünya yok, muhtemelen hile açmışsın ve sonucunda ban yemişsin.(savunma yapmanıza gerek yok, bir hata olarak banlandıysanız Riot zaten banı kaldırıyor.)

Delay ban diye bir şey yok. HWID ban yemişsiniz. 3 ay sonra tekrar girebileceksiniz.
Reis onu anladım fakat diğerleri oyuna giremiyorum ben nasıl girebiliyorum sorun orda

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı