Valorant neden oynanmaz?

Bu oyun tamamen para cukkalamak için yapılmış gibi geliyor bana para gelsinde nasıl gelirse gelsin stratejisi.

Burası CS:GO fanboyları ile dolmuş. Valorant'ı nereden gömeceğinizi bilemiyorsunuz. Adam öldürmek o kadar kolay değil. Yok artıyı kafasına getirince ölüyormuş da, yok koşarak phantom ile hs atılıyormuş da. Yıllardır FPS oyunu oynasam da bu oyunda nişanımı 15-20 maçtan sonra iyileştirdim. Ne derseniz deyin Valorant'ın hile sistemi ve sunucu olayları çok daha iyi. CS:GO'da ne doğru düzgün bir hile koruması var ne de bizim ülkemize uygun bir sunucu var. 16 Mbps internetimde tüm online oyunları 20-30, taş çatlasın 50 pingde oynuyorum. Ama ne hikmetse CS:GO'da ping 80'lerden düşmüyor. Allah allah neden acaba? CS:GO'da AFK adamı maçtan atarız, çok oyuncuyu takımından attın diye ban gelir. Bu nedir ya? CS:GO dediğim olayların bir kaçını hallederse allah çarpsın bir dakika daha Valorant oynamam.

Aim olayı turnuva bitse de değiştirmezler. Oyun başından beri yeni FPS oyununa başlayanlar dışında herkes söylüyor aim sorununu ancak düzeltmek için uğraşmadılar bile. Oyun aim üzerine kurulu ama asıl odakları aim değil skin çıkartmak. Icebox mapi hakkında diyecek pek sözüm yok. Plat 3'e kadar çıkıp bırakmıştım oyunu geçen arkadaşlarla girelim dedik icebox geldi ve hiç güzel gelmedi. Oyunu başından beri oynayan bir arkadaşımla iletişime geçtim kimse memnun değil o haritadan dedi. Kimse memnun değilse nasıl oyuncuların suçu oluyor?

Valorant'ın hile sistemi ve sunucularının TR'de olmasından başka bir olayı yok zaten. Phantom'la koşarak HS atıldığını reddediyorsan bu Valorant'ı savunmak istemenden dolayıdır. Ayrıca aim kasmak için bırak 15 maçı 10 maçı 5 maç sonrası alışıyorsun eğer gerçekten FPS oynamışsan. Çünkü geliştirmen gereken tek olay var crossunu koyacağın yeri iyi bilmen.

Ben bir kaç gün önce 110fps alıyordum bugün 60fps oldu sildim oyun sorunlu bence.

17 yaşında ergenliğe yeni girmiş bir çocuktan da böyle basit bir cevap beklenirdi zaten. Ahahah.

Karakter dengesi sıfır Omen ışınlanıır jet uçaar Viper avucunu yalar raze akaar. Saçma yani güç dengesi

Bir arkadaşa cevap vermiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…