Valorant neden oynanmaz?

Valorant oyunu Riot Games tarafından yapılmış FPS oyunu. Buna göre oyunu kendime göre yorumlayacağım. Katılıyor veya katılmıyor olabilirsiniz bunlar benim şahsi düşüncelerim. Oyunu yaklaşık 70 saat oynadım ve şu an oynamıyorum.
-Oyunun optimizasyonu çok kötü. Ubisoft ile yarışıyorlar acaba hangisi daha kötü. 🤭.
-Oyunda silahlar kısıtlı. Her oyun oyuncuların almaya çalıştığı 3 tane silah var (genel) vandal Phantom ve operatör.
-Oyunun spray özellikleri re-za-let. Oyunda spray ve aim adına hiçbir şey yok. Oyunun mantığı wtcn Ferit'in de dediği gibi artıyı adamın kafasına getiriyorsun ve ölüyor.
CS:GO gibi eski bir oyun bile bu tür konularda Valorant'tan daha iyi.
-Oyuncu kalitesi kötü. Her maç 9 yaşındaki çocuklar geliyordu oyunuma.
-Grafik ayarları berbat. Grafik ayarlarını fullüyorsunuz 10FPS farkediyor. Sisteminiz kötü grafikleri kısayım derseniz FPS değeriniz aynı olacak kendimden biliyorum.
-Oyuna yapılan berbat harita eklemesi.
-Oyuna yeni bir şey geldiğinde sürekli bug oluyor.

Eki Görüntüle 760451

Oyun 5V5 oynanıyor ama harita 10V10'da oynanır o kadar büyük bir harita. Her yerden her an mermi yiyebilirsiniz.
Kendi düşünceme göre R6 > CS:GO > Valorant.

Oyunun sprey mantığı CS'ye göre farkli fakat sizin buna alisamaminizin sizin sucunuz. Oyunu isteyen herkes oynayabilir size zarari olmadikca oyunu oynayabilirsiniz, kotu oynuyorlarsa oynaya oynaya ogrenicekler. Size soverse kufur ederse size mahkemelik herhangi bir hareket yaparsa istedigniz gibi dava acin sizin yarariniza. Oyunub optimizasyonu zamanla gelisicektir, CS'de de buglar cok fazla, oyunun genel mantigi beyin istiyor ve aim. Eger oyunun aimine ve direkt oyuna alisamazsiniz oyunu oynayamassiniz zaten, sprey mantigi ise silahin saga sola gitmesi onunda kontrol edilebilmesi kolay. Evet beki grafik optimizasyon sorunu olabilir ama bu oyun daha yeni cikti 1 Yasin'a girmedi bile Riot Games zamanla bu oyuna deger verecektir. Şu an Valorant oyununun bircok ozelligi CS'den ustun durumda.

Valorant oyunu Riot Games tarafından yapılmış FPS oyunu. Buna göre oyunu kendime göre yorumlayacağım. Katılıyor veya katılmıyor olabilirsiniz bunlar benim şahsi düşüncelerim. Oyunu yaklaşık 70 saat oynadım ve şu an oynamıyorum.
-Oyunun optimizasyonu çok kötü. Ubisoft ile yarışıyorlar acaba hangisi daha kötü. 🤭.
-Oyunda silahlar kısıtlı. Her oyun oyuncuların almaya çalıştığı 3 tane silah var (genel) vandal Phantom ve operatör.
-Oyunun spray özellikleri re-za-let. Oyunda spray ve aim adına hiçbir şey yok. Oyunun mantığı wtcn Ferit'in de dediği gibi artıyı adamın kafasına getiriyorsun ve ölüyor.
CS:GO gibi eski bir oyun bile bu tür konularda Valorant'tan daha iyi.
-Oyuncu kalitesi kötü. Her maç 9 yaşındaki çocuklar geliyordu oyunuma.
-Grafik ayarları berbat. Grafik ayarlarını fullüyorsunuz 10FPS farkediyor. Sisteminiz kötü grafikleri kısayım derseniz FPS değeriniz aynı olacak kendimden biliyorum.
-Oyuna yapılan berbat harita eklemesi.
-Oyuna yeni bir şey geldiğinde sürekli bug oluyor.

Eki Görüntüle 760451

Oyun 5V5 oynanıyor ama harita 10V10'da oynanır o kadar büyük bir harita. Her yerden her an mermi yiyebilirsiniz.
Kendi düşünceme göre R6 > CS:GO > Valorant.
Hocam benim de şahsi fikirlerim:

-Silahlar’ın her takım için eşit olması adil, ve geçtiği evren CS:GO evreni değil.

-Spray önemli değil diyenler genelde bronze’dan çıkamayan low-aim arkadaşlar oluyor. Yüksek elo’ya çıkıp adamın ayağına ateş etmeye çalışan rakip görmeniz zor.

-“Kafasına sıkınca ölüyor” bunun neresi anlaması zor merak ediyorum...
Senin kafana sıkınca ölmüyor musun, İbrahim Tatlıses’misin hocam? CS’de HS öldürmüyor mu?

-Deli FPS farkı istersen grafikleri düşürürken işlemcinin güçlü olması arttırırken ekran kartının daha güçlü olması gerektiğini bilirsin. Ne bekliyorsun hocam kötü işlemcin varken sırf grafik düşürdün diye FPS’nin tavana vurmasını mı?

-IceBox büyük bir map kabulüm ama iyi oynayıp mapi tanıyorsan dibine kadar eğlenceyi yaşatıyor ve uçan kaçan herolar için birebir.

-Toxic’lerden ben de nefret ediyorum ama iyi sallamışsınız hocam oyuna, CS:GO ile kıyaslayınca gül gibi bir oyun o konuda.

Gümüşler doluşmuş bu konuya :D Oturun da bir düşünün 10 yaşında toksik çocuk neden benim maçıma geliyor diye.
Katılıyorum, bir de spray yok demezler mi... Spray bu arada öğrendiğinde çok zorlamıyor bence. Ama öğrenmezsen orta mesafede resmen çöp gibi oynarsın. Yakında bile zorlanırsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı