Valorant neden oynanmaz?

Daha iyi anlatılamazdı elinize emeğinize sağlık.

Oyunun grafikleri saçma ve gereksiz bir şekilde çok renkli, karakterlerden hiç bahsetmiyorum bile saçma sapan 3 yaş grubuna ait çocukların izlediği çizgi film karakterlerinden farkı yok. Aim diye bir olay yok zaten eli mouse tutan oyunda birinci olabiliyor, arkadaşlarında dediği gibi koşa koşa bile karşıdaki adama HS atabiliyorsunuz. Benim hiç hoşuma gitmiyor hatta nefret ediyorum 1-2 defa oynamıştım merak ettiğimden dolayı sonra da sildim zaten. Spayk diye bomba ismi mi olur ya (!) .

Her şeye okeyim fakat 2 şey var aim sistemi çok karışık adam öldürmek o kadar kolay değil CS GO gibi ve optimizasyona laf ettirmem.
Wall hack aim hack çok var hocam.

Çıktığından beri oynarım 1 hile gelmedi yalanın da bu kadarı.

En başta belirtmişsin bir "Riot Games" oyunu olduğunu. Riot Games oyuncuları yıllardır toxic kitleden şikayetçi. LoL böyle insanlarla dolu ve ban yeme oranı da çok düşük. Riot Games'in raporlama sistemi berbat yani.

Benim raporladığım kişi oyun bitmeden banlandı.

Bazı arkadaşlar oyunun gerçekçi olmamasından şikayetçi. Arkadaşlar oyun unreal engine adı üstünde ne bekliyorsunuz merak ediyorum yani.

Ben.

Benim raporladığım kişi oyun bitmeden banlandı.

Ben en az 100 kere doğru raporlama yapmışımdır. Asla yanlış raporlama yapmam ama sadece bir kere geri dönüş aldım. Adam mı kayırıyorlar acaba .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…