Valorant neden oynanmaz?

Öncelikle bu taraflı bir değerlendirme olmuş. Oyunun optimizasyonu beta döneminde yerlerde ve rezaletti ancak son gelen güncellemeler ile tost makinesi bile bağlasanız +100 FPS alabiliyorsunuz. (İşim gereği 2 farklı PC'den biri çöp diğeri üst diye olmak üzere RX580 tarzında) hiçbir donma kasma yaşamadım 200+ FPS aldım. Gelelim spray ve aime. Merak ediyorum aynı oyunumu oynadık ancak Valorant'ta Shift'e basarken bile attığınız mermilerin sadece ilk 3 tanesi Cross'a göre gider. Zira sabit durup çömeldiğinizde bile yine 4 mermi Cross'un gösterdiği yere gider ve ardından gelecek mermilerin hiçbiri ile adamı vuramazsanız. (Abdest alıp girdiyseniz bilemem). Spray konusunuda değinmek istiyorum oyundaki Phantom silahı tamamen spray silahıdır. 15'mden uzak hiçbir rakibe tek atamazsanız ve spray atarken çömeldiyseniz yüksek ihtimal 10 mermi sonra karşınızdaki ölmüş olur. Vandal ise kesinlikle ama kesinlikle spray silahı değildir. Aimine güvenen ve ben rakibi gördüğüm an kafaya kitlenirim diyen heriflerin 5 mermi ile saniyeler içerisinde raundu kazandırmasına sebep verebilir. Öncelikle aim ve spray konularını eleştirmeden hangi silah hangi oyuncular için bunu çözmeniz gerekirdi. Zira vandal ile spray atmaya çalışıyorsanız zaten bu oyunu oynamayın bile. Gelelim silah çeşitliliğine Valorant'ta gerek judge olsun gerek spectre olsun her silah ile ace atmışlığım vardır. Yani buradaki "oyunu 3 silah yönetiyor" lafınız çok saçma. Oyuncu kitlesi ise eğer bronz veya Silver iseniz küçük çocuklar olması çok doğal. Zira ben elmas ve üstü liglerde 10 oyunun 8'inde babam yaşında heriflerle tanışıp çok güzel sohbetlerde kurdum.
Daha iyi anlatılamazdı elinize emeğinize sağlık.
 
Oyunun grafikleri saçma ve gereksiz bir şekilde çok renkli, karakterlerden hiç bahsetmiyorum bile saçma sapan 3 yaş grubuna ait çocukların izlediği çizgi film karakterlerinden farkı yok. Aim diye bir olay yok zaten eli mouse tutan oyunda birinci olabiliyor, arkadaşlarında dediği gibi koşa koşa bile karşıdaki adama HS atabiliyorsunuz. Benim hiç hoşuma gitmiyor hatta nefret ediyorum 1-2 defa oynamıştım merak ettiğimden dolayı sonra da sildim zaten. Spayk diye bomba ismi mi olur ya (!) :D.
 
Valorant oyunu Riot Games tarafından yapılmış FPS oyunu. Buna göre oyunu kendime göre yorumlayacağım. Katılıyor veya katılmıyor olabilirsiniz bunlar benim şahsi düşüncelerim. Oyunu yaklaşık 70 saat oynadım ve şu an oynamıyorum.
-Oyunun optimizasyonu çok kötü. Ubisoft ile yarışıyorlar acaba hangisi daha kötü. 🤭.
-Oyunda silahlar kısıtlı. Her oyun oyuncuların almaya çalıştığı 3 tane silah var (genel) vandal Phantom ve operatör.
-Oyunun spray özellikleri re-za-let. Oyunda spray ve aim adına hiçbir şey yok. Oyunun mantığı wtcn feritin de dediği gibi artıyı adamın kafasına getiriyorsun ve ölüyor.
CS:GO gibi eski bir oyun bile bu tür konularda Valorant'tan daha iyi.
-Oyuncu kalitesi kötü. Her maç 9 yaşındaki çocuklar geliyordu oyunuma.
-Grafik ayarları berbat. Grafik ayarlarını fullüyorsunuz 10FPS farkediyor. Sisteminiz kötü grafikleri kısayım derseniz FPS değeriniz aynı olacak kendimden biliyorum.
-Oyuna yapılan berbat harita eklemesi.
-Oyuna yeni bir şey geldiğinde sürekli bug oluyor.

Eki Görüntüle 760451

Oyun 5V5 oynanıyor ama harita 10V10'da oynanır o kadar büyük bir harita. Her yerden her an mermi yiyebilirsiniz.
Kendi düşünceme göre R6 > CS:GO > Valorant.

Her şeye okeyim fakat 2 şey var aim sistemi çok karışık adam öldürmek o kadar kolay değil CS GO gibi ve optimizasyona laf ettirmem.
Wall hack aim hack çok var hocam.

Çıktığından beri oynarım 1 hile gelmedi yalanın da bu kadarı.
 
En başta belirtmişsin bir "Riot Games" oyunu olduğunu. Riot Games oyuncuları yıllardır toxic kitleden şikayetçi. LoL böyle insanlarla dolu ve ban yeme oranı da çok düşük. Riot Games'in raporlama sistemi berbat yani.
 
En başta belirtmişsin bir "Riot Games" oyunu olduğunu. Riot Games oyuncuları yıllardır toxic kitleden şikayetçi. LoL böyle insanlarla dolu ve ban yeme oranı da çok düşük. Riot Games'in raporlama sistemi berbat yani.

Benim raporladığım kişi oyun bitmeden banlandı.
 

Geri
Yukarı