Valorant önüne gelene hile diyenler

Arkadaşlar merhaba. Şimdi bu konuyla ilgili sizin de görüşlerinizi merak ediyorum. Bu olayla çok kez karşılaştım. Böyle yapanlardan artık bıkmaya başladım. Benim oyunlarıma hileden çok herkese hile damgası savuran arkadaşlar geliyor. Bu insanları aslında pek takmıyorum ama insanın böyle kişilerin karşısında sinirlenmemesi elde değil. Daha 15 dk önce bu arkadaşlardan biriyle karşılaştım. Dediğim gibi görüşlerinizi merak ediyorum. Konu birazda saçma oldu ama olsun. Herkese iyi akşamlar.
Valla ne yalan söyleyeyim CS:GO ve R6'den sıkılınca bu oyuna geçtim. Unranked kısımda win almaya çalışıyorum ki ranked girebileyim. O kadar garip insanlar geliyor ki oyunu taşımam gerekiyor genelde. Bir yerden sonra cidden yoruyorlar insanı. İlk Reyna maçımdı görseldeki maç. 5 tane rapor yedim karşı takımdan. Hepsi ağlayıp sızlıyordu. Oysaki küçüklüğümden beri fps oynuyorum ve çok alışkınım. Jett ile normal roundda (karşıdakilerde silah varken) 3 kill frenzy ile 2 kill ulti ile aldım. O kadar ağır sövdüler ki chate bakmak istemedim. Cidden insanın eğlencesini söndürüyorlar...

Dosya Ekleri

• IMG_20210131_193038.jpg
    IMG_20210131_193038.jpg
    462,6 KB · Görüntüleme: 90
  • IMG_20210131_193030.jpg
    IMG_20210131_193030.jpg
    481,8 KB · Görüntüleme: 85
Ben aimi iyi olan adama hiç hile demiyorum ama geçen sefer bir maça girdim herif öyledik 16-0 kaybettik. Cachede herifler hiçbir yere sokmuyor a gidelim 4 kişi sideda bekliyor, mid gidelim çift AWP midden bakıyor hani aimleri iyi değil ama hep timing hep timing.

Riot ne hedefliyor bilmiyorum ama Vanguard Update hala gelmedi birkaç içinde gelmez ise çok büyük oyuncu kaybedebilir. Lakin hile olmayan hile diyen çok havenda dobble doorda flash peek attı kaçtı. Tarayarak vurdum diye hile damgası her yerde yeniyor. Aslında o maç sen iyisin kazanıyorsun diye hile oluyorsun bir sonraki maçta sen kötüsün kaybediyorsun diye karşısı hile oluyor. Neyse oyunda yine de yüksek oranda hile var. Birçoğu işi ticarete dökmüş radyant yapıp satıyorlar hesapları. Riot'un bir an önce Vanguard'ı geliştirerek düzeltmeli.

Valorant'ta bazı hileler gerçekten banlanmıyor şu anlık, hile sayısı ciddi oranda arttı YouTube üzerinde arama yapsanız dahi bulursunuz tabii herkese diyenlerden bahsetmiyorum ancak hilelerin olduğu net, Vanguard o kadar da iyi değil.
Riot'un Vanguard'dan sorumlu ekibi tatilde, şu an Vanguard'la ilgilenen yok gibi bir şey. Ondan ötürü normal aslında.
Arkadaşlar merhaba. Şimdi bu konuyla ilgili sizin de görüşlerinizi merak ediyorum. Bu olayla çok kez karşılaştım. Böyle yapanlardan artık bıkmaya başladım. Benim oyunlarıma hileden çok herkese hile damgası savuran arkadaşlar geliyor. Bu insanları aslında pek takmıyorum ama insanın böyle kişilerin karşısında sinirlenmemesi elde değil. Daha 15 dk önce bu arkadaşlardan biriyle karşılaştım. Dediğim gibi görüşlerinizi merak ediyorum. Konu birazda saçma oldu ama olsun. Herkese iyi akşamlar.
Onlar asla kötü oynamazlar, onlar asla kendi hatalarından dolayı ölmezler, onlar hiçbir zaman kötü bir oyuncu olmamıştır.
İşin şakası bir yana, kendi yapamadıkları bir şeyi başkası yapınca, otomatik olarak "hile hile kesin hile" diye ağlıyorlar.
Susturup geçiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı