Valorant oynamayın

Emin ol sadece Valorant'ta değil hepsinde var toksik veletler vesaire.
Bunlar yüzünden oyunu silip oynamamanın manası yok.
Onlar için oynamıyoruz zaten.
 
Yakın zamanda yaptıysan böyle bir şey geç bile kalmışsın, FPS shooter türünü olgunluk seviyesiyle bütünleştiren R6 gibi BF1 & bfv gibi oyunlar da bunu en net yansıtan güzel örneklerden. Tabii bunlarda da en fazla tbag olayı en toxic yapılacak şeylerden biri oluyor, o da gülüp geçilecek türden bir olay zaten.

1 yıl önce satın almıştım biraz oynadıktan sonra bırakmıştım. Şimdi tekrar başladım. Cidden rahatladım Valorant ve CS'nin ardından.
Bende oynamayı düşünüyorum ama oyunun ajanları oynanışı falan çok kafa karıştırıcı geliyor.

Çok karışık değil oyun. Tavsiyem tüm ajanları anlatan videolardan izle. Ben 5 saat sonunda alışmıştım bayağı.
 
Adam yukarıdan düşüyorken arkası da dönükken ses bile vermediğim halde HS yiyince, 2 velet de oyunu trolleyince Valorant'ı sildim hesabı da sattım parayı da CS'ye atıp dönerimi yedim mutluyum huzurluyum 🙂.
 
Şimdiye kadar oynadığım en düzgün kitleye sahip iki oyundan birisi Rainbow Six Siege. Belki de CSGO üstüne oynamaya başladığım için bana öyle geldi ama Rainbow'a başladığımda ilk kez "insanlarla" oyun oynadığımı hissetmiştim. Bir hata yaptığımda veya herhangi bir şekilde öldüğümde, 1v5 kaybettiğimde her türlü ailevi değerime küfür yemek yerine "its ok bro" tarzı sözler duymak gerçekten çok büyük yenilik olmuştu benim için. FPS takım savaş oyunu arıyorsanız Rainbow Six Siege öneririm size de.
 
Çoluk çocuğa ölüp sesliyi kapatmayı, toxic oyuncuları yazılıdan da susturmayı bilmeyen biri gene ağlamaya gelmiş. Tüm oyunlar böyle önemli olan başa çıkabilmeyi bilmek.
 
Bana göre her oyun zaman kaybıdır. O yüzden oyunları sadece test için oynuyorum.
Oynadığınız oyuna göre değişir. Bu tarz rekabetçi, sizi sinir eden, hırslandıran, yok yere asabınızı bozan oyunlar oynuyorsanız bana göre zaman kaybıdır ama bir hikaye, bir duygu, bir serüven, macera içeren bir oyunu oynarken bundan keyif alıp, mutlu oluyorsanız, size güzel duygular yaşatabiliyorsa o vakit iyi geçirilmiş bir vakittir. Test için oynuyorum demişsiniz onu anlamadım tester mısınız.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı