Valorant oynanmaya değer mi?

No.1 Clown

Hectopat
Katılım
16 Mayıs 2020
Mesajlar
6
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar, uzun süredir Valorant oynuyorum (kapalı betadan beri) ama bronz eloda sıkıştım kaldım. Ve bu eloda insanlar gerçekten dayanılmaz olabiliyor. Biraz da benim sorunum var. Bir maç 30 kill alıyorum bir maç 7. İnsanlar bana çöpsün, sil oyunu vs. yazınca sinir olup daha da oynayasım geliyor lakin sinirli oynadıkça daha da berbatlaşıyorum. Başka sakin bir FPS oyunu arayışındayım ama bulamıyorum da. Sizce bırakmaya değer mi yoksa devam edeyim mi? Bırak derseniz tavsiye edebileceğiniz bir oyun var mı?
 
Pes edersen başta kaybeden sen olursun. Millete göre hareket etme, kendine göre hareket et. Bu kafadan çıkmadaığımız sürece ülkece gelişemeyeceğiz.
 
İmmortal rankında oynuyorum ve bu rankta bile insanlar trollüyor.Bu tamamen kişilik meselesi.Valorant gayet güzel bir oyun bence.Kendi istediğin şekilde hareket edip oyununu oyna.Bu şekilde hatalarını kendin gör ve tekrar etmemeye çalış.
 
O edolarda tilt eden oyuncular oluyor. Sustur onları ve oyununa odaklan. Bence gayet zevkli bir oyun. Piyasada oynayanı çok olan ranked oyunlar mücadeleci gücü arttıyor ve zevk veriyor insana.
 
Hocam sakin olun.
Odaklanın.
Karşı tarafın ne tür bir mantık izleyeceğine dair kısa bir düşünme eylemi gerçekleştirin.
Yaparsınız.
 
Bende Valorant'ı betadan degilde Mart'ta başlamıştım. 1 hafta önce bıraktım. Valorant'a gelecek olursak oyun güzel ama oyunun kitlesi ve sunucuları ne olursa olsun sinirden diş yemelik ve aptallıklarla dolu.(kızcı, e-sporcu, kendini bir halt sananlar ve boomerler) ve bu oyun kesinlikle tek başına oynanmalık oyun değil(benim açımdan söylüyorum). Paranız varsa ve PC biraz daha iyiyse R6 veya CS:GO olabilir.(bari oralarda tek takılabiliyorsunuz) ha arkadaş ortamında sorun yoksa L4D2 veya Payday2 de olabilir.
 

Geri
Yukarı