Kaspersky Plus üyeliğim var, güvenli modda ve normal modda taradım ve birşey bulmadı. Malwarebytes da birşey bulmadı.Başka bir antivirüs programı deneyin Kaspersky gibi.
Kaspersky Plus üyeliğim var, güvenli modda ve normal modda taradım ve birşey bulmadı. Malwarebytes da birşey bulmadı.Başka bir antivirüs programı deneyin Kaspersky gibi.
Şu anda bir sorun yaşıyor musunuz peki?Kaspersky Plus üyeliğim var, güvenli modda ve normal modda taradım ve birşey bulmadı. Malwarebytes da birşey bulmadı.
Su an birsey yok. Belki bir tuş vs takılı kalmıştır?Şu anda bir sorun yaşıyor musunuz peki?
Virüs gitmiş olabilir. Bir daha böyle sorun olursa aynı şekilde antivirüs taraması yapın.Su an birsey yok. Belki bir tuş vs takılı kalmıştır?
Teşekkürler hocamVirüs gitmiş olabilir. Bir daha böyle sorun olursa aynı şekilde antivirüs taraması yapın.
Arkadaşlar selam. Sakin sakin Valorant derecelide takılırken birden arka plan açıldı. Onlarca uygulamanın açıldığını gördüm. Sürekli ekran görüntüsü alınıyordu ve bunların hiçbirini ben yapmıyordum. Hemen bilgisayarı kapattım. Açtıktan sonra hala devam ettiğini görünce internet bağlantısını kestim ve bir süre bekledim. Tekrar interneti açıp bilgisayara girdiğimde sorun yoktu. Bu yaşadığım bir hack olayı olabilir mi yoksa basit bir virüs mü? Hiçbir anti virüs programı kullanmıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.