Valorant oynarken gerginlik neden olur?

Daha fazla  
Selamlar, geçtiğimiz sezonu immo 2 olarak bitirdim ve birkaç sorunum var. Oyunlarımda sürekli olarak farklılık yaşıyorum ve bir süre çok kötü oynarken bir süre çok iyi oynuyorum. Ve bu düzgün bir döngü değil tamamen rastgele, atabildiğimin hsleri atamamaya, korkarak peeklemeye ve HS atamamaya başladım. Silver hesapta oyuna girdiğimde bile daha random saçma HS'ler ve daha iyi oyuncularla oynuyormuş gibi hissetmeye başladım. Aim Lab'te antrenman da yapıyorum ve Aim Lab'de girdiğim antrenmanlarda rekor kırdığım gün antrenmandan sonra maça girdiğimde yine aynı senaryoyla karşılaşıp adamın kafasını bir türlü tutturamıyorum. Bilgililer yardım ederse çok mutlu olurum.

Selamlar, geçtiğimiz sezonu immo 2 olarak bitirdim ve birkaç sorunum var. Oyunlarımda sürekli olarak farklılık yaşıyorum ve bir süre çok kötü oynarken bir süre çok iyi oynuyorum. Ve bu düzgün bir döngü değil tamamen rastgele, atabildiğimin hsleri atamamaya, korkarak peeklemeye ve HS atamamaya başladım. Silver hesapta oyuna girdiğimde bile daha random saçma HS'ler ve daha iyi oyuncularla oynuyormuş gibi hissetmeye başladım. Aim Lab'te antrenman da yapıyorum ve Aim Lab'de girdiğim antrenmanlarda rekor kırdığım gün antrenmandan sonra maça girdiğimde yine aynı senaryoyla karşılaşıp adamın kafasını bir türlü tutturamıyorum. Bilgililer yardım ederse çok mutlu olurum.

Oyunu oynarken çok stres heyecan yapıp kendini kastığın için oluyor biraz dereceliden uzak durup derecesiz tam gaz gibi modlarda takılırsan büyük ihtimal geçecek.

Bir gün iyi bir kötü oynamanızın sebebi psikolojik olabilir, sağlıklı bir düzenin var mı özellikle düzenli uyku çok önemli, her gün iyi oynayacaksınız diye bir gerçek yok, mental olarak kendinizi geliştirebilirsiniz, iyi oyuncuların çoğu oturup full Valorant oynamıyorlar mentalini korumaya özen gösteriyorlar.

Tracker atar mısınız hocam orada daha net görebiliriz. Biraz kötü gittiğinizde özgüvensiz şekilde oynuyorsunuzdur zaten ölücem diye peekleyince de vuramıyorsunuz. Bende de çok olan bir şeydi yavaş yavaş aşmaya çalışıyorum, kötü oynarken de sanki iyi oynar gibi oynamak önemli.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı