Valorant oynarken kasadan tuhaf ses çıkıyor

KeremLykia

Decapat
Katılım
22 Temmuz 2021
Mesajlar
67
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus RX6600, R5 5500, ASUS Prime B450M-K II,
KINGSTON FURY BEAST RGB 8x2GB, Logitech G203, HyperX Cloud II
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar pc 1 haftalık neredeyse ilk gün coil whine sesi dedikleri şey ve drop sorunu vardı kendim 0 dan w10 kurdum ve o sesin şiddeti azaldı çok az duyuluyor öncekine gore ve fakat bir sorun var. Valorant oynarken böyle elektrikli scooter sesi olur ya cızırtı gibi(coil whine sesi sanırım) aynı o ses çıkıyor kasadan. Fortnite oynarken o ses çok az duyuluyor fakat valorantın belli zamanlarında oyun içinde oyun bitince o ses geliyor ve şiddeti öncekine göre artıyor zulada bu ses yok fortnite da rahatsız etmeyecek kadar az sorun ne bi yardımcı olun kötü bir durum mu?
 
Arkadaşlar PC 1 haftalık neredeyse ilk gün coil whine sesi dedikleri şey ve drop sorunu vardı kendim 0'dan Windows 10 kurdum ve o sesin şiddeti azaldı çok az duyuluyor öncekine gore ve fakat bir sorun var. Valorant oynarken böyle elektrikli scooter sesi olur ya cızırtı gibi(coil whine sesi sanırım) aynı o ses çıkıyor kasadan. Fortnite oynarken o ses çok az duyuluyor fakat Valorant'ın belli zamanlarında oyun içinde oyun bitince o ses geliyor ve şiddeti öncekine göre artıyor Zula'da bu ses yok Fortnite da rahatsız etmeyecek kadar az sorun ne bir yardımcı olun kötü bir durum mu?

Usta bende de GTX 750 Ti var 50 dereceden sonra fanlar donuyor. Fan donmuyorsa gerek duymuyordur. Donuyosada gerek vardir. Yani o sesin ekran kartı ile bir alakasi yok. Bu arada ekran kartiniz cok iyi ben GTX 750 Ti ile geciniyorum. D

Eyvallah kardeşim darısı seninde başına umarım güzel grafik kartın olur
 

Geri
Yukarı