A Axtr Hectopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 168 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #1 Sadece Valorant oynarken PC yeniden başlatılıyor. Tüm sürücülerim güncel.
Çözüm Einstein 12 Kasım 2024 Axtr dedi: Sadece Valorant oynarken PC yeniden başlatılıyor. Tüm sürücülerim güncel. Genişletmek için tıkla... Windows Defender > giriş > cihaz güvenliği >çekirdek yalıtım > bellek bütünlüğü'nü kapatın.
Axtr dedi: Sadece Valorant oynarken PC yeniden başlatılıyor. Tüm sürücülerim güncel. Genişletmek için tıkla... Windows Defender > giriş > cihaz güvenliği >çekirdek yalıtım > bellek bütünlüğü'nü kapatın.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.380 Çözümler 563 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #2 Axtr dedi: Sadece Valorant oynarken PC yeniden başlatılıyor. Tüm sürücülerim güncel. Genişletmek için tıkla... Windows Defender > giriş > cihaz güvenliği >çekirdek yalıtım > bellek bütünlüğü'nü kapatın. Artı 1 Eksi Çözüm
Axtr dedi: Sadece Valorant oynarken PC yeniden başlatılıyor. Tüm sürücülerim güncel. Genişletmek için tıkla... Windows Defender > giriş > cihaz güvenliği >çekirdek yalıtım > bellek bütünlüğü'nü kapatın.
Oğuzhan Necip Şahin Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Mart 2015 Mesajlar 4.204 Makaleler 31 Çözümler 173 Yer Arlong Park Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknoloji Yazarı 12 Kasım 2024 #3 Ekranda yeniden başlatılıyor yazısını görüyor musun yoksa direkt elektrik gitmiş gibi mi oluyor? Artı 0 Eksi
KS KS A Axtr Hectopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 168 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #4 Oğuzhan Necip Şahin dedi: Ekranda yeniden başlatılıyor yazısını görüyor musun yoksa direkt elektrik gitmiş gibi mi oluyor? Genişletmek için tıkla... Elektrik gitmiş gibi Einstein dedi: Windows Defender > giriş > cihaz güvenliği >çekirdek yalıtım > bellek bütünlüğü'nü kapatın. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam işe yaradı Son düzenleme: 12 Kasım 2024 Artı 0 Eksi
Oğuzhan Necip Şahin dedi: Ekranda yeniden başlatılıyor yazısını görüyor musun yoksa direkt elektrik gitmiş gibi mi oluyor? Genişletmek için tıkla... Elektrik gitmiş gibi Einstein dedi: Windows Defender > giriş > cihaz güvenliği >çekirdek yalıtım > bellek bütünlüğü'nü kapatın. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam işe yaradı