Oyun oynarken PC resetleniyor

Pluto_B

Hectopat
Merhaba oyun oynarken anlamadığım bir şekilde PC reset atıyor ve sanırım sorun burada yazıyor.

1717690838295.png

Son konularıma bak aynı sorunu yaşıyordum 3 aydır deli etti beni çözümü işlemciyi garantiden sıfırı ile değiştirerek çözdüm. Sana da yardımcı olur büyük ihtimalle.

Gerçi 12v kanalı minimum düşükmüş PSU'nun markası neydi? OCCT ağır bir test sorumluluk kabul etmeyelim şimdi. :D

Dark Ti sanırım bir de hocam PC'yi ısınmadan dolayı kapağı açık şekilde kullanıyorum sıcaklıklarda bir sorun yok ama temizlik yapayım mı PSU'nun havalandırmasını falan temizlesem eminim çok toz toplamıştır.

Sorun bana da PSU'dan geliyor emin olmak istiyorum sadece boşa PSU'ya para vermek istemiyorum önceden de PSU testi yaptığım an kapanmıştı ondan sonra da zoraki açtım çok büyük ihtimal ondan.

Sorun PSU gibi duruyor, hem bu markayı da pek duymadım açıkçası. Temizlemekten zarar gelemez bir ihtimal toz kısa devre yapar diyeceğim ama o zaman da yükte çökmez.

Sorun PSU gibi duruyor, hem bu markayı da pek duymadım açıkçası. Temizlemekten zarar gelemez bir ihtimal toz kısa devre yapar diyeceğim ama o zaman da yükte çökmez.

Zaten yük harici kapanmıyor PC örneğin ETS 2 PC'yi zorlamıyor hiçbir çökme yaşamadım ama FIFA'yı en iyi ihtimalle 1 saat falan oynayabiliyorum.

Diğer ağır oyunlar içinde geçerli.

Anladım, isterseniz ekran kartına undervolt yapın hem yeni PSU alana kadar idare eder hem de belki çökme sorununu çözer. Daha az güç çekeceği için sorunun kaynağı PSU mu daha iyi anlayabilirsin.

Hatta bu konularda bilgi sahibi isen CPU'ya da undervolt yapabilirsin. Ne kadar az güç tüketimi o kadar iyi.

Anladım, isterseniz ekran kartına undervolt yapın hem yeni PSU alana kadar idare eder hem de belki çökme sorununu çözer. Daha az güç çekeceği için sorunun kaynağı PSU mu daha iyi anlayabilirsin.

Hatta bu konularda bilgi sahibi isen CPU'ya da undervolt yapabilirsin. Ne kadar az güç tüketimi o kadar iyi.

Tamamdır teşekkürler yardımın için dediklerini araştıracağım.

Hocam baktım undervolt falan kesmiyor şu PSU'dan aldım iyi midir? Vatan da indirimdeydi uygun geldi.

1718461987125.png

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı