Valorant oynarken stresli olmak, sinirlenmek

Bu oyunlar keyif alın diye yapılıyor. Elbette oyun oynarken sinirlendiğimiz anlar oluyor. Ama bunu bu kadar dert edeceksen oynamamanı tavsiye ediyorum.

Oynamayın. Çok basit bir cevap. 5 vs 5 rekabetçi bir oyunda oynamak yerine gidip BF4 gibi kazanmak için bir tarafınızı yırtmanıza gerek olmayan daha eğlenceli vakit geçirtecek oyunlar oynayın. Nedir bu Valorant ve CS:GO aşkı anlayamıyorum.
Türk gencinin isteklerini karşılıyor; düşük sistem gereksinimi, oynanışın basit olması ve rekabetçi oyunların çok eskiden kalma ünü.

Takma kafana fareyi ortadan ikiye kırdığım oldu gül geç olabildiğince fazla aim çalış ki kendini iyi hissedersin ve onetap oynamaya çalış kaybetsen bile onetap oynadığın için ve aimin geliştiğini hissettiğin için kendini mutlu hissedersin TR serverini toxic buluyorsanda Avrupa serverlarını dene.

Türk gencinin isteklerini karşılıyor; düşük sistem gereksinimi, oynanışın basit olması ve rekabetçi oyunların çok eskiden kalma ünü.
Boş bir durum. Pentium 4 ve ATI 5xxx gpu olan bir sistem ile 2014 e kadar sadece cs 1.5-1.6 ve half life oynamış birisi olarak söylüyorum bunu. Keşke bunu aşabilseler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı