Valorant oynayamıyorum

Konu CS:GO mu iyi Valorant mi değil. İsteyen istediğini oynar eşit oyunlar zaten. Konu sahibine tavsiyem poligonda ve özel oyunda takıl.
 
O nasıl bir okul hocam. Valorant profesyoneller birliği falan mı?

Alay edenler hep plat 2.

Yani okulda bunun için ayrımcılık yaşıyorsan yaşın küçük demektir. Ben bu yaşıma geldim daha hiçbir arkadaşımdan kötü oyun oynuyorum diye dalga geçilmedim. Gerçi kötü oyun oynamıyorum ama çevremde hiç kimse dalga geçmiyordu birbiriyle oyun yüzünden. Tavsiyem arkadaş çevreni değiştir.

Lise 2 hocam ama tipler bir acayip.
 
Alay edenler hep plat 2.



Lise 2 hocam ama tipler bir acayip.

Hocam oynamayın öyleyse? Sizle dalga geçiyorlar diye Valorant oynamak zorunda mısınız? Ben olsam böyle tiplerle iletişimi her türlü keserim, giderim kendi sevdiğim oyunları oynarım.
 
Lise 2 hocam ama tipler bir acayip.
Hocam öyle tiplerin ben... İnanılmaz ya. Boşverin oynamayın oyunu. Valorant'ı ben de kötü oynuyorum ama arkadaş çevrem o kadar iyi ki internet kafeye kaçtığımızda ben kötü oynadığımda gülüyoruz o kadar diyeyim. İnsanda bitiyor her şey. Valorant tavsiyesi veremem ama bence arkadaş çevreni değiştir.
 
Hocam ben de eskiden platken boosted diyen arkadaşlarım vardı. 2 sezon önce Radiant olup ilk 300'e girdim. Şu anda da sezon yeni başladığı için immo3'üm ve çoğu espor takımında denemeye alındım. Sana önerim bol bol yüksek elo yayınları izlemen olacak. Cned, tenz, combatry, gosaydam gibi.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı