Valorant ping çok yüksek

efew0

Hectopat
Makaleler
3
Yer
Kocaeli
Laptoptan Valorant oynuyorum ve Wi-Fi kullanıyorum doğal olarak. İnternetim pek iyi de değil ama çok pingim var bunu düzeltmenin bir yolu var mı?

Valorant, ağ bölümünde iyi değil pingin çıkmaması veya sürekli ağ sorunu yazıp sağa sola atmamasını istiyorsan oyunu oynarken önce kablolu bir bağlantı ve ardından oyun esnasında internetin başka hiçbirşeye bağlı olmaması lazım.

Valorant, ağ bölümünde iyi değil pingin çıkmaması veya sürekli ağ sorunu yazıp sağa sola atmamasını istiyorsan oyunu oynarken önce kablolu bir bağlantı ve ardından oyun esnasında internetin başka hiçbirşeye bağlı olmaması lazım.
Ethernet girişi yok maaleef diğer aygıtlarda genelde hep bağlo tek çare internet değişimi heralde

Ethernet girişi yok maaleef diğer aygıtlarda genelde hep bağlo tek çare internet değişimi heralde
İnternetin çok kuvvetliyse bir problem olmaz. Ben 16/1 internet kullanıyorken bahsettiğim problemleri yaşıyordum. Pingim çok olmuyordu fakat arkada hiçbirşey yapamıyordum. İnterneti sadece oyun için kullanmama rağmen sürekli ağ sorunu diyip beni sağa sola atıyordu. GigaFibere geçtim şuan tüm problemler kalktı. Kuvvetli bir internet çözüyor.

Kral istersen bir Task Manager'den uygulamalara (aplikasyonlara) bak veya arada supheli gorursen task end de cunku benim de basima gelmisti bir ara, VPN yuklemistim o aralar modem resetlemeyide bilmiyorum bende dedim VPN yükleyeyim kaldirmama ragmen o kalmis bir sekil arkada calisiyormus bende EU serverde arkadaslarla girdigimden zaten pingim oldugu icin dedim bise yoktur sonra fark ettim. Sen bir Task Manager VPN vs. kontrol et. Belki direk uygulama olarak da kalmistir, kolay gelsin.🫠

İnternetin çok kuvvetliyse bir problem olmaz. Ben 16/1 internet kullanıyorken bahsettiğim problemleri yaşıyordum. Pingim çok olmuyordu fakat arkada hiçbirşey yapamıyordum. İnterneti sadece oyun için kullanmama rağmen sürekli ağ sorunu diyip beni sağa sola atıyordu. GigaFibere geçtim şuan tüm problemler kalktı. Kuvvetli bir internet çözüyor.
Valla internetim il alındığında cok iyidi şu aralar nanay.

O konuyor hiç girme istersen, senin derdin ayri baska yere sapmasin konu. Bir internet testi yapip atabilir misin? Dikkat et IP'yi sansurle LightShot kullanıyorum 7 MB ondan oluyor.
Ekran görüntüsü_20221214_185133.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı