Laptoptan Valorant oynuyorum ve Wi-Fi kullanıyorum doğal olarak. İnternetim pek iyi de değil ama çok pingim var bunu düzeltmenin bir yolu var mı?
Binevi laptop APU sistem Ryzen 7 5825U var işlemci grafikliSistem iyi mi?
Ethernet girişi yok maaleef diğer aygıtlarda genelde hep bağlo tek çare internet değişimi heraldeValorant, ağ bölümünde iyi değil pingin çıkmaması veya sürekli ağ sorunu yazıp sağa sola atmamasını istiyorsan oyunu oynarken önce kablolu bir bağlantı ve ardından oyun esnasında internetin başka hiçbirşeye bağlı olmaması lazım.
İnternetin çok kuvvetliyse bir problem olmaz. Ben 16/1 internet kullanıyorken bahsettiğim problemleri yaşıyordum. Pingim çok olmuyordu fakat arkada hiçbirşey yapamıyordum. İnterneti sadece oyun için kullanmama rağmen sürekli ağ sorunu diyip beni sağa sola atıyordu. GigaFibere geçtim şuan tüm problemler kalktı. Kuvvetli bir internet çözüyor.Ethernet girişi yok maaleef diğer aygıtlarda genelde hep bağlo tek çare internet değişimi heralde
Valla internetim il alındığında cok iyidi şu aralar nanay.İnternetin çok kuvvetliyse bir problem olmaz. Ben 16/1 internet kullanıyorken bahsettiğim problemleri yaşıyordum. Pingim çok olmuyordu fakat arkada hiçbirşey yapamıyordum. İnterneti sadece oyun için kullanmama rağmen sürekli ağ sorunu diyip beni sağa sola atıyordu. GigaFibere geçtim şuan tüm problemler kalktı. Kuvvetli bir internet çözüyor.
Vallahi internetim il alındığında cok iyiydi şu aralar nanay.
O konuyor hiç girme istersen, senin derdin ayri baska yere sapmasin konu. Bir internet testi yapip atabilir misin? Dikkat et IP'yi sansurle LightShot kullanıyorum 7 MB ondan oluyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.