Valorant rank sistemi çok düşük rank attı

FurkanAsgardd

Hectopat
Daha fazla  
Valorant'a uzun bir süre ara vermiştim ve sıfırdan başlama kararı aldım.
Hesabı 20 seviyeye kastım ve 5 adet rank maçı girdim.
Maçlarda karşıma gelen en düşük rank Gold 3, ortalamaysa plat 2-3 ve ayrıca her maç MVP atmama rağmen bu 5 maçın sonunda beni Gold 1'e attı. Ayrıca eskiden yüceliktim, yani bu oyunun rank sistemi bu kadar kötü değildi, altın 1 iken 1 maç attım ve karşıma geçen sezonu elmas bitirmiş adamlar geliyor, böyle nasıl üst ranklara çıkacağım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Maçlarda karşıma gelen en düşük rank Gold 3, ortalamaysa plat 2-3 ve ayrıca her maç MVP atmama rağmen bu 5 maçın sonunda beni Gold 1'e attı. Ayrıca eskiden yüceliktim, yani bu oyunun rank sistemi bu kadar kötü değildi, altın 1 iken 1 maç attım ve karşıma geçen sezonu elmas bitirmiş adamlar geliyor, böyle nasıl üst ranklara çıkacağım?

Valorant'ta ranked oynamak için 30 seviye olmanız gerek 20 seviyeye kastım diyorsunuz

Dostum sıfır hesabı dia başlatmaz zaten. Çok normal o ranklar. Zaten mmrın yüksekse her winde +30 alırsın çift rank falan atlarsın hızlıca çıkarsın plata

Valorant'ta ranked oynamak için 30 seviye olmanız gerek 20 seviyeye kastım diyorsunuz
O lolde

Dostum sıfır hesabı dia başlatmaz zaten. Çok normal o ranklar. Zaten mmrın yüksekse her Win'de +30 alırsın çift rank falan atlarsın hızlıca çıkarsın PLA'ta

O LoL'de.

Mmr yüksek olması ne kadar saçma değil mi ama diyelim benim asıl rankım plat ama altındayken karşıma platlar gelirse nasıl çıkacağım o eloya yani neden altınken altın platken plat gelmiyorda mmr saçmalığı var.

Karşına plat gelince yine iyi bi skor katkısı yaparsan zaten hemen kısa bi sürede plat olursun :D fazla puan kazanır az puan kaybedersin mesela
Mmr yüksek olması ne kadar saçma değil mi ama diyelim benim asıl rankım plat ama altındayken karşıma platlar gelirse nasıl çıkacağım o eloya yani neden altınken altın platken plat gelmiyorda mmr saçmalığı var.

Karşına plat gelince yine iyi bir skor katkısı yaparsan zaten hemen kısa bir sürede plat olursun :D fazla puan kazanır az puan kaybedersin mesela.

Kral 2 gun geçti aradan 8-10 maç attım çoğunda da ya MVP'ya da 3-4. falan oluyordum ancak Valorant genelde +20 verdi ve 2 rank birden falan da atmadı karşıma gelen rakiplerin de çoğu Gold değil gerçekten rezalet bir sistem bence.

Kral 2 gun geçti aradan 8-10 maç attım çoğunda da ya MVP'ya da 3-4. falan oluyordum ancak Valorant genelde +20 verdi ve 2 rank birden falan da atmadı karşıma gelen rakiplerin de çoğu Gold değil gerçekten rezalet bir sistem bence.

Sürekli MVP atıyosan atması lazım. Bende immo smurfum. Arkadaşım hesap Gold 1 30 kp falandı. 3 maç art arda 35+ kill MVP attım. 97 puan falandı. O maçta 30-35 civarı vurdum sanırım MVP attım yine Gold 3 atmıştı direkt. Rakipler Gold 3 plat 1 civarı geliyordu hep.

Sürekli MVP atıyosan atması lazım. Bende immo smurfum. Arkadaşım hesap Gold 1 30 kp falandı. 3 maç art arda 35+ kill MVP attım. 97 puan falandı. O maçta 30-35 civarı vurdum sanırım MVP attım yine Gold 3 atmıştı direkt.
Bende de öyle. Yücelik smurfum, gold elo da kuzenimin hesabında gold 1, 70 KP'den +35 ile gold 3'e attı direkt.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı