Valorant rankım ne?

Valorant'ta sizce rankım ne? Şimdi poligona girdim orta mod da 3 kere denedim ve sonuçlarım:
Cevaplar geldiğinde rankı mı söyleyeceğim?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Silver.

Aralarda move yapmanız güzel. Sensivityniz çok düşük ağır çekim bir video izliyormuşum gibi hissettim. Bazı hedeflere eliniz zor yetişmiş o yüzden spraye, hedefe kilitlenemeden başlamışsınız.
Biraz yükseltirseniz çok daha net kilitlendiğinizi görürsünüz.
Valorant ranklarını pek bilmiyorum CS'nin güzidesine hangisi denk geliyorsa onu diyorum.

Sizden daha seri vuruyorum ve spray atmak yerine One tap vuruyorum. Vuruş skorlarım da sizden daha iyi ve demir1'im. Siz de bana yakın bir şeysinizdir. Ama aim ile oyunun rank sisteminin pek de alakası olduğu söylenemez. Takım oyunu sonuçta, karakter skill becerileriniz ve taktiğiniz oyuna etki gösterir. Ben arada canım sıkıldıkça bodoslama rekabetçi girip çıkıyorum.

Eğer demir 1seniz bunu tek nedeni gözlerinizin olmayışıdır demirlerin HS atması imkansızdır yanlışlıkla bile yapamazlar 10maçta 1HS makul bir değerdir.

Aralarda move yapmanız güzel. Sensivityniz çok düşük ağır çekim bir video izliyormuşum gibi hissettim. Bazı hedeflere eliniz zor yetişmiş o yüzden spraye, hedefe kilitlenemeden başlamışsınız.
Biraz yükseltirseniz çok daha net kilitlendiğinizi görürsünüz.
Valorant ranklarını pek bilmiyorum CS'nin güzidesine hangisi denk geliyorsa onu diyorum.
Hassasiyetim düşük bir çok defa yüksek hassasiyete alışmaya çalıştım ancak olmuyordu bende düşük hassasiyet kullanıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı