Valorant RX6600 AMD güncellemesinden sonra FPS düşüşü

murat112321

Hectopat
RAM
16 GB 3000 Mhz
Ekran kartı
RX6600
Anakart
Gigabyte B550 DS3H
İşlemci
R5 5600
RX6600 ekran kartıma dün yeni sürüm olan 23.2.1'i indirdim, ardından Valorant'ta FPS düşmesi almaya başladım. Sonra sürücüyü kaldırdım eski sürümü indirdim fakat hala drop alıyordum. Yine kaldırıp yeni sürümü yükledim ama az çok olsa da FPS düşmesi alıyorum. Eskiden hiç yaşamazdım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dropların çoğunlukla GPU ile alakası yoktur. Yeni sürücü geçişlerinde DX optimizasyonu baştan ayarlandığı için bu tamamlanana kadar performans sorunları yaşanabilir bu da genelde oyununa göre 5-30 dakika civarı sürüyor. Hala devam ederse başka bir sebep olabilir.

Valorant'ta benim için iki sürücüde de değişen bir şey olmadı, oyun akıyor.

DDU ile kaldır sürücüyü bu sefer. Hala daha olursa biraz zaman ver geçmesi lazım.
AMD cleanup ile silmiştim acaba sürücüyü tam silmedi mi? Ama DDU'da kullanmıştım. Teşekkür ederim tavsiye için.

Dropların çoğunlukla GPU ile alakası yoktur. Yeni sürücü geçişlerinde DX optimizasyonu baştan ayarlandığı için bu tamamlanana kadar performans sorunları yaşanabilir bu da genelde oyununa göre 5-30 dakika civarı sürüyor. Hala devam ederse başka bir sebep olabilir.

Valorant'ta benim için iki sürücüde de değişen bir şey olmadı, oyun akıyor.
Sadece Valorant'ta oluyor, LoL'de en küçük bir drop görmedim.

Sadece Valorant'ta oluyor, LoL'de en küçük bir drop görmedim.

İkisi farklı motora sahip farklı oyunlar. Valorant'ta en sık yaşanan şey atıyorum ortalama 300 FPS alıyorsan bazı yerlerde 200'e inmesidir bu da doğal. Anlık takılmalar ya da ne bileyim %1 low FPS'in sıfıra falan vurması normal değil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı