Valorant Sage oyuncusu aranıyor

Valorant oyuncusu arıyoruz. Sage oynayacak. Aimi iyi oynayacak. Küfür etmeyecek. Toxic olmaycak. Takımla iyi anlaşacak. Yaşı 10, 11, 12, 13, 14 falan olmalı. İlk haftası deneme haftası olacak. Takıma başkasını getiremez getirse bile getirdiği kişi ya da kendi yedek oyuncu olacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Valorant oyuncusu arıyoruz. Sage oynayacak. Aimi iyi oynayacak. Küfür etmeyecek. Toxic olmaycak. Takımla iyi anlaşacak. Yaşı 10, 11, 12, 13, 14 falan olmalı. İlk haftası deneme haftası olacak. Takıma başkasını getiremez getirse bile getirdiği kişi ya da kendi yedek oyuncu olacak.

Bronz 1 13 yaşındayım. Aimim iyi Haziran'ın 2'si gibi oynayabilirim küfür ve toxic değilseniz sizinle oynayabilirim.

21 yaşındayım dostum main sage. Bronz 3 'üm toxicler sağ olsun çıkamıyorum. Cypher, brim, raze, kj, omen sova da oynayabilirim.

21 yaşındayım dostum main Sage. Bronz 3'üm toxicler sağ olsun çıkamıyorum. Cypher, brim, Raze, kj, Omen Sova da oynayabilirim.

Güzel oynuyorsan seni takıma alabiliriz aslında. Ama sen çok büyüksün senin yaşlarındakiler çok küfür ediyor genelde o sorun.

Güzel oynuyorsan seni takıma alabiliriz aslında. Ama sen çok büyüksün senin yaşlarındakiler çok küfür ediyor genelde o sorun.
Aklınızda olsun yaşı 20yi geçkin insanların çoğu oyunlarda seslide küfür etmez. Kendi kendine eder. Bilirler toksik olmanın bir getiri olmadığını. Genelde 13-18 yaş arasıdır küfürbaz kitle.

Aklınızda olsun yaşı 20'yi geçkin insanların çoğu oyunlarda seslide küfür etmez. Kendi kendine eder. Bilirler toksik olmanın bir getiri olmadığını. Genelde 13-18 yaş arasıdır küfürbaz kitle.

Bu kitlede ediyor ama oyunu genelde 20 yaşlarındaki kişiler oynuyor ve genelde çok küfür ediyorlar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı