Valorant sebepsiz ban

Ahmetekelii

Centipat
Merhaba. Ben dün Valorant oynuyordum faremde 40CPS bir makro varmış. Ben de dün fark ettim. Kendiliğinden 40CPS ile vuruyor ve aimi otomatik aşağıya doğru indiriyor. Ancak ben oyuna geçtiğimden spray değişti sandım. İsteyerek açmamıştım ve zaten oyle bir özellik olduğunu o an fark ettim. Bunun yuzunden sınırsız ban yedim. İptal ettirme ihtimalim var mı?

Merhaba. Ben dün Valorant oynuyordum faremde 40CPS bir makro varmış. Ben de dün fark ettim. Kendiliğinden 40CPS ile vuruyor ve aimi otomatik aşağıya doğru indiriyor. Ancak ben oyuna geçtiğimden spray değişti sandım. İsteyerek açmamıştım ve zaten oyle bir özellik olduğunu o an fark ettim. Bunun yuzunden sınırsız ban yedim. İptal ettirme ihtimalim var mı?

Destek ekibine yazarsan ilgilenirler ama açacaklarını düşünmüyorum.

Allah'ın hikmeti işte... Nasıl olur da sen makro açmadan makro açılır? Makro programla açılan bir şey. Zaten şu zamana kadar evet hile kullanıp ban yedim diyen de görmedim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı