Valorant sebepsiz yere HWID ban yenildi

Mandalina adam

Decapat
Daha fazla  
Daha yarım saat önce HWID perma ban yediğimi öğrendim. Daha öğlen 4 maç girmiştim maçtayken Vanguard bir anda %50 işlemci yemeye başladı. Ben de Görev Yöneticisi'nden önceliğini düşürdüm. Oradan şüpheleniyorum acaba banım kalkar mı? Bilet attım cevap bekliyorum.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (3).png
    Ekran Görüntüsü (3).png
    34,6 KB · Görüntüleme: 61
Hesabınızı daha önce farklı kişiye verdiniz mi? Bir de oyunu daha önceden internet kafede oynadınız mı? Eğer internet kafede oynadıysanız, sizden önce bilgisayara oturan kişi Valorant'ta hile kullanmış olabilir.

Hesabınızı daha önce farklı kişiye verdiniz mi? Bir de oyunu daha önceden internet kafede oynadınız mı? Eğer internet kafede oynadıysanız, sizden önce bilgisayara oturan kişi Valorant'ta hile kullanmış olabilir.

Hayır 1 hesabım var oda 120 leveldi internet cafeye de en son 4-5 hafta önce girdim.

@Mandalina adam, internet kafe kaynaklı olabilir çünkü diyelim ki A bilgisayarından bir bilgisayar HWID banlandı. En son o bilgisayara giriş yapan tüm hesaplar HWID banlanıyor hile kullanmasanız bile.

@Mandalina adam, internet kafe kaynaklı olabilir çünkü diyelim ki A bilgisayarından bir bilgisayar HWID banlandı. En son o bilgisayara giriş yapan tüm hesaplar HWID banlanıyor hile kullanmasanız bile.
Bu da olabilir, ya da Vanguard bilgisayarınızda bulunan bir şeyi virüs olarak algıladı. Önceliğini düşürdüğünüzden dolayı müdahale edilmiş gibi de sayabilir tam bilmiyoruz çalışma mantığını. Riot bu tür şeyleri gizli tutmayı seviyor zira ekran görüntüsü aldığını da geç öğrenmiştik.

Zira ekran görüntüsü aldığını da geç öğrenmiştik.

Yanlış hatırlamıyorsam, onu da bir kullanıcının sorması üzerine öğrenmiştik ve Vanguard sistemi çalıştığı esnada, arka planda çalışan programları da tespit edebiliyor. Arka planda çalışan programları tespit edebilen bir sistemin, arka planda çalıştığı esnada resim almamasını beklemek de mantıksız olurdu.

Peki, bilet açtım. Düzelir mi?

Sanmam. İlk HWID banınızsa 4 ay bekleyeceksiniz ve o hesaba elveda diyeceksiniz.

Yanlış hatırlamıyorsam, onu da bir kullanıcının sorması üzerine öğrenmiştik ve Vanguard sistemi çalıştığı esnada, arka planda çalışan programları da tespit edebiliyor. Arka planda çalışan programları tespit edebilen bir sistemin, arka planda çalıştığı esnada resim almamasını beklemek de mantıksız olurdu.

Sanmam. İlk HWID banınızsa 4 ay bekleyeceksiniz ve o hesaba elveda diyeceksiniz.
Bir kullanıcı kod bloğunu sorduktan sonra gündem olmuştu ve Riot öyle açıklamıştı diye hatırlıyorum ben de.

Eğer internet cafede yediyseniz açarlar. (arkadaşlarım açtı öyle) veya haksız yendiyse de açılır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı