Valorant silinmiyor

gadir427

Centipat
Yer
Konya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
B450M A PRO MAX
Ryzen 5 3600
RX 580
Kioxia G2 M.2 512GB SSD
Hikvision U10 2x8
Corsair cx650 650w +80 bronze
Gameline Elisa-Mesh ATX
Valorant'ı sildim ama 50GB bu kadar hızlı silenemez. Nerededir hiç bilmiyorum. C diskini alan tavan ettim her yerindeki Valorant ve Riot'u sildim ama içim rahat etmedi. Yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Appdata kısmına bakın, orada da yoksa silinmiştir.

Valorant'ı sildim ama 50GB bu kadar hızlı silenemez. Nerededir hiç bilmiyorum. C diskini alan tavan ettim her yerindeki Valorant ve Riot'u sildim ama içim rahat etmedi. Yardımcı olur musunuz?
Bilgiyi silmek yüklemekten her zaman daha hızlı, mesela kitabı okursun 10 günde, sonra düşersin kafanı çarparsın hop hafıza gitti, sen kimim ben kimsin diye konuşmayı bile unutursun. : )

Programların sadece kendi klasörleri değil, kayıtlı bilgiler için sistem içinde tuttukları klasörler de vardır ama çok büyük boyutlu değildirler - bazı durumlar hariç - o yüzden sadece yer kaplıyorsa silinmesi iyidir, yoksa aradığına değmez. Programı tekrar kurduğunda oradaki ayarların olmasını istiyorsan silmezsin.

Bilgiyi silmek yüklemekten her zaman daha hızlı, mesela kitabı okursun 10 günde, sonra düşersin kafanı çarparsın hop hafıza gitti, sen kimim ben kimsin diye konuşmayı bile unutursun: )

Programların sadece kendi klasörleri değil, kayıtlı bilgiler için sistem içinde tuttukları klasörler de vardır ama çok büyük boyutlu değildirler - bazı durumlar hariç - o yüzden sadece yer kaplıyorsa silinmesi iyidir, yoksa aradığına değmez. Programı tekrar kurduğunda oradaki ayarların olmasını istiyorsan silmezsin.

Teşekkürler çok güzel yazmışsın eline sağlık içimi rahatlattin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı