Valorant sizi de sıkmaya başladı mı?

SvRayleigh

Hectopat
Daha fazla  
Ben 2.5 yıldır falan Valorant oynuyorum ama artık sıkmaya başladı. Hep aynı şey hep aynı şey. Bir saatten sonra artık sıkmaya başladı. Tek bana mı öyle gelmeye başladı, yoksa sizde de aynı mı?

Ben 2.5 yıldır falan Valorant oynuyorum ama artık sıkmaya başladı. Hep aynı şey hep aynı şey. Bir saatten sonra artık sıkmaya başladı. Tek bana mı öyle gelmeye başladı, yoksa sizde de aynı mı?

Harita seçme gelsin bind daha güzel bir şekilde geri gelsin sarar.

Beta kısmından geçen yıla kadar iyiydi sonra bir amacı olmayan bir oyuna döndü zevk vermiyordu zaten.

Taktiksel rekabetçi bir oyun olduğu için hep aynı şeyleri yapmak normal. Eski bir radyant(buradan anlayabilirsiniz oyunu ne kadar sevdiğimi :d) olarak söylüyorum oyundaki toxic kitle yüzünden sinir krizi geçirip oyunu sildim, tavsiye ederim.

Lotus mudur patos mudur nedir, kör topal maymunun yaptığı bir map. Valorant zaten kötü geliyordu bir de bu mapi getirdiler hepten kötü oldu. Neyse CS devam.

7 saat Dust 2 oynayam ooga booga :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı