Valorant sorunları

Koşarak vurma son yama ile evrilerek zıplayarak vurmaya da şans tanıdı. Düzelteceğiz, dediler ama daha berbat ettiler. Sunucuların her hafta 1 kez çökmesi alışılmış bir durum oldu, tost makinesi gibi sunucuları var. Rank sisteminden yana bir sıkıntım olmasa da dereceli maçta gelen toxic oyuncuların oranı oldukça fazla. Bunlar düzeltilir, engellinir mi? Sanmam.

1-) O sorun doğru, düzelmiyor.
2-) 5 pre girerseniz bu sorun çözülür, ve ek olarak karşı takımı susturun.
3-) Rank sisteminde bir sorun yok, oynayamayan birisi için yükselememek normal. Hele hele TR sunucusundaysanız daha zor.
4-) Ping sorununuz yoksa yabancı sunucularda oynamanızı öneririm. Türkiye'de çok sinir tipler var...

Hocam kusura bakmayın da bu mesajı görünce kahkaha attım 3 bin saat CS oynamış ve eagle olmuş biri olarak söylüyorum 3 bin saatlik CS:GO geçmişim de maksimum 10 kez koşarak vurmuşumdur oda anlık şanstır.

Koşarak rastgele P90 la adamlara HS atan ben bunu beğenmedim.

Hocam kusura bakmayın da bu mesajı görünce kahkaha attım 3 bin saat CS oynamış ve eagle olmuş biri olarak söylüyorum 3 bin saatlik CS:GO geçmişim de maksimum 10 kez koşarak vurmuşumdur oda anlık şanstır.

O zaman kötüsünüz hocam. CS'de 300saatim var. Tabii 1.6 falan çok oynadım.
Valorant'ta ligim dia. İmmo mmr.
Az önce CS'den çıkmış olarak söylüyorum.
Koşarak One tap attığımdan dolayı hile testine soktular beni DC'de.
3K oynamış adamlara koşarak sıktığımdan.

O zaman kötüsünüz hocam. CS'de 300saatim var. Tabii 1.6 falan çok oynadım.
Valorant'ta ligim dia. İmmo mmr.
Az önce CS'den çıkmış olarak söylüyorum.
Koşarak One tap attığımdan dolayı hile testine soktular beni DC'de.
3K oynamış adamlara koşarak sıktığımdan.

Hocam 600 saatim var Mg'yim koşarak vurma hafif (smg) silahlar dışında yok, hiç koşarak adam vurmadım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı