Valorant sorunları

Şu kesin. Valorant'ta ki kadar Spec'le koşa koşa adam vuramazsın. Ya da benzeri silahlar ile.
Fakat CS'de ak ile koşarak HS çok rahat atılıyor.
Benim naçizane görüşüm.
CS:GO'da koşarak kolay mı HS atılıyor :D Buna gülerim. CS:GO'da en çok seken silahlardan birisi AK47'dir. Koşarak vurulsaydı spray yapmanın mantığı olmazdı? Valorant'ta vandal ile koşarak vuranlar aşırı derece fazla.

CS:GO'da koşarak kolay mı HS atılıyor :D buna gülerim. CS:GO'da en çok seken silahlardan birisi AK-47'dir. Koşarak vurulsaydı spray yapmanın mantığı olmazdı? Valorant'ta vandal ile koşarak vuranlar aşırı derece fazla.

Kanka ego gibi anlaşılmasın ama. O zaman ben gerçekten çok iyi oynuyorum bu oyunu.
Çünkü daha bu öğlen girdim ve koşarak adamlara HS atıyorum.

Kanka ego gibi anlaşılmasın ama. O zaman ben gerçekten çok iyi oynuyorum bu oyunu.
Çünkü daha bu öğlen girdim ve koşarak adamlara HS atıyorum.
Şansa vurabilirsiniz tabii ki fakat Valorant'ta şans diye bir şey yok. Koşarak kolayca vurulabiliyor. Birkaç saat önce vurdum hatta :D

Şansa vurabilirsiniz tabii ki fakat Valorant'ta şans diye bir şey yok. Koşarak kolayca vurulabiliyor. Birkaç saat önce vurdum hatta :D

Elimde kanıt olsun diye şimdi CS:GO'a girdim.
Buyurun video linki:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Riot'un adam olmasını beklemekten başka çaremiz yok.
Beklerken CS:GO ve ya Team Fortress 2 oynayabilirsiniz. (TF2'yi topluluk serverlarında oynayın yoksa...)
Elimde kanıt olsun diye şimdi CS:GO'a girdim.
Buyurun video linki:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam bu 1000/1 olan birşey.
Ayrıca sıkarken hareket etmeyi bırakıyorsunuz ve diğer yöne gitmeye başlıyorsunuz.
Bu isabeti etkiliyor.

Bu arada "Windows'u etkinleştir." iyiymiş.

Riot'un adam olmasını beklemekten başka çaremiz yok.
Beklerken CS:GO veya Team Fortress 2 oynayabilirsiniz. (TF2'yi topluluk serverlarında oynayın yoksa...)

Hocam bu 1000/1 olan bir şey.
Ayrıca sıkarken hareket etmeyi bırakıyorsunuz ve diğer yöne gitmeye başlıyorsunuz.
Bu isabeti etkiliyor.

Bu arada "Windows'u etkinleştir." iyiymiş.

1000/1 olan bir şey değil.
Oyuna gireli 1.30 dakika civarı olmuş.
Video kaydından baktım.
Valorant'ta da o tarz koşarak vuruluyor zaten.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı