Betaya katılım hakkı kazandıktan sonra oyunu yükledim ve alıştırmayı bitirdim. Alıştırma bittikten sonra derecesi bir maç girdim ve beni hiçbir kod veya hata vermeden oyundan attı acil yardım lütfen. Oyunu silip yüklemeyi denedim ama olmadı.
Betaya katılım hakkı kazandıktan sonra oyunu yükledim ve alıştırmayı bitirdim. Alıştırma bittikten sonra derecesi bir maç girdim ve beni hiçbir kod veya hata vermeden oyundan attı acil yardım lütfen. Oyunu silip yüklemeyi denedim ama olmadı.
Beyler her yolu denedim sonunda çözümü buldum şimdilik atmıyor beni oyundan
bizi hata vermeden atıyor ama büyük ihtimal anti chatten dolayı atıyordur diye düşündüm ve YouTube'dan araştırdım attığım linkteki videoyu tek tek uyguladım ve şuanda bir sıkıntı gözükmüyor gibi oyundan atmadı 1 gün boyunca sizde uygulayın birde Windows defenderı tamamen kaldırın youtubedada ona dair videolar var linkteki dediğim adımları uygulayın düzelmezse Windows defenderıda kapatın hadi eyvallah
Beyler bu sorun bende devam etmeye başladı ve bu sefer heralde çözümü buldum nvidia denetim masasından opengl ile görüntü oluşturma gpu'sunu ekran kartınızı seçin otomatik yapmayın bendeki sorun bundan dolaymış oysaki bende zaten seçiliydi ama her güncellemeden sonra değiştiği için bozulmuş umarım sizinde düzelir
Benim'de 2 tane biletim var oyuna girince belli bir zaman sonra bağlantı hatası deyip atıyordu.
Hatanın kullanıcıdan olmadığını Valorant'ın hata üstün'de çalıştığını söyledi destek ekibinden biri.