Valorant tam ekranda siyah ekran

• Konuyu başlatan Xant_
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 2.350

Xant_

Hectopat
Öncelikle merhaba. Bu yeni patch geldikten sonra artık oyuna giremiyorum. Bir siyah ekran oluyor ses falan geliyor ama hiçbir şekilde tam ekranda görüntü gelmemekte. Sürücülerimin hepsi güncel durumda, hepsini kontrol ettim. Windows'u da güncelledim ama pencereli modda açılıyor fakat ne yazık ki FPS fena halde düşüyor. Öyle oynamak istemiyorum. Çaresi var mıdır bunun?

Son düzenleyen: Moderatör:
F11 Veya Shift+Enter denediniz mi?

F11 veya Shift+enter denediniz mi?

Denedim evet pencere yapıyor ve açılıyor fakat ciddi bir şekilde FPS düşüyor çok feci input lag oluyor oynanmaz halde, ticket attım fakat hala geçerli bir çözüm sunamadılar.

Denedim evet pencere yapıyor ve açılıyor fakat ciddi bir şekilde FPS düşüyor çok feci input lag oluyor oynanmaz halde, ticket attım fakat hala geçerli bir çözüm sunamadılar.
Sisteminiz düşük mü? Kaça kaç çözünürlükte oynuyorsunuz?

Hepsini denedim dostum ya hiçbir şekilde düzelmiyor o kadar özledim ki oyunu PUBG oynamaktan içim soldu resmen.
Benim eski bilgisayarımda da oluyordu, çok güçsüzdü. Yenisinde o sorun yok, çözümlerim bu kadardı pencereli tam ekran deneyebilirsin. Kolay gelsin.

Benim eski bilgisayarımda da oluyordu, çok güçsüzdü. Yenisinde o sorun yok, çözümlerim bu kadardı pencereli tam ekran deneyebilirsin. Kolay gelsin.
İyi geceler maalesef pencereli tam ekranda feci fps kaybı yaratıyor yardımın için sağol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…