Valorant TR serveri çocuklardan neden nefret ediyor?

Küçükken öyle bir durumu yaşayan kişinin büyüdüğünde başkasına yapacağını düşünmüyorum.

11-12 yaşımdan beri online oyunlardayım artık toxiclere yıllardır senini gibilerle uğraşıyorum söker mi diyebiliyorum ama gece rahat uyuyamıyorum hep aklıma onların aşağılamaları geliyor fln.

Rekabetçi oyunlarda Melih Kalkan vb. gibi bir sürü çok iyi oynayan çocuklar var Türkiye'de, sesli sohbet olmasa uygun oyunlar aslında, neden uygun değil dediniz ki?
Disiplin, refleks, strateji ve karşı strateji, duygu kontrolü, sağlıklı iletişim gibi yetenekler/olgular çocuklarda daha çok taze. İstisnalar elbet olacak.

Bunu her yaş grubu yapmaya çalışıyor sadece aranızda 1-2 yaş olsun aşağılamalar başlar bir gariptir tr server'i

K. beta dan beri oynuyorum yaşımdan dolayı küfür yemedim
Ben maalesef yedim, hemde bir çok kez. Her çocuk küfür yiyecek diye bir şey yok genelleme yaptıysam özür dilerim.

Tavsiyem mikrofon açma. 15 yaşındasın zaten max 1 seneye sesin oturur.
İnfoyu nasıl vereceğim takımımdan o zaman? Yazı yazsam bu sefer bakmazlar niye sesliden demedin derler.

Rekabetçi oyunlarda Melih Kalkan vb. gibi bir sürü çok iyi oynayan çocuklar var Türkiye'de, sesli sohbet olmasa uygun oyunlar aslında, neden uygun değil dediniz ki?
Hocam toplum bu hale geldi yani. Kan, savaş, öldürme oyunları çocuklara göre oldu ve hatta oyunda öldürerek para kazanan çocuklar çıktı. Bu çocukların büyüdüğünde kiralık katil olmayacağı ne malum? Yakında Battlefield 7 çıktığı zaman 7 yaş ve üzeri çıkmazsa ben Yılmaz değilim.

İfadeler: kcg
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…